Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info
Recepty na prípravu bublaniny
INGREDIENCIE
170 g
maslo
3 ks
vajce
60 g
práškový cukor
170 g
múka
1 kg
čerešne
POSTUP
Maslo, 3 žĺtky a práškový cukor vymiešame do peny. Z 3 bielkov ušľaháme tuhý sneh, pridáme 30 g práškového cukru a spolu vyšľaháme. Sneh spolu s múkou zľahka primiešame k žĺtkom, Cesto rozotrieme na plech vyložený papierom, navrch poukladáme odkôstkované a umyté čerešne a vo vyhriatej rúre upečieme do červena. Bublaninu môžeme pripraviť aj s višňami.
1 2 3 4 5 ... 6
Vybrali sme pre vás
Špargľa s maslom
Hit jari - špargľa
Hit jari - špargľa
Špargľa je ideálna jarná spoločníčka, ktorej sezóna je práve v plnom prúde a bude trvať až do júla. Je zdravá,...
Mrkvová nátierka bez masla a syru
Zdravé desiate a chutné recepty nie len pre deti
Zdravé desiate a chutné recepty nie len pre deti
Predpokladáme, že aj vy riešite každý deň problém, akú desiatu pripraviť. Aby ste vy, aj vaše deti nejedávali stále to...
Dusená opražená ryža
Vyznáte sa v ryži?
Vyznáte sa v ryži?
Skôr ako sa vyberiete do obchodu na nákupy, mali by ste vedieť, ktorá ryža sa na čo používa. Podľa tvaru sa rozdeľuje...