Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu bublaniny
INGREDIENCIE
170 g
maslo
3 ks
vajce
60 g
práškový cukor
170 g
múka
1 kg
čerešne
POSTUP
Maslo, 3 žĺtky a práškový cukor vymiešame do peny. Z 3 bielkov ušľaháme tuhý sneh, pridáme 30 g práškového cukru a spolu vyšľaháme. Sneh spolu s múkou zľahka primiešame k žĺtkom, Cesto rozotrieme na plech vyložený papierom, navrch poukladáme odkôstkované a umyté čerešne a vo vyhriatej rúre upečieme do červena. Bublaninu môžeme pripraviť aj s višňami.
1 2 3 4 5 ... 6
Vybrali sme pre vás
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...