Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info
Recepty na prípravu bublaniny
INGREDIENCIE
170 g
maslo
3 ks
vajce
60 g
práškový cukor
170 g
múka
1 kg
čerešne
POSTUP
Maslo, 3 žĺtky a práškový cukor vymiešame do peny. Z 3 bielkov ušľaháme tuhý sneh, pridáme 30 g práškového cukru a spolu vyšľaháme. Sneh spolu s múkou zľahka primiešame k žĺtkom, Cesto rozotrieme na plech vyložený papierom, navrch poukladáme odkôstkované a umyté čerešne a vo vyhriatej rúre upečieme do červena. Bublaninu môžeme pripraviť aj s višňami.
1 2 3 4 5
Vybrali sme pre vás
Sladký sendvič z lásky
Najkrajšie valentínske recepty. Potešte svoju lásku
Najkrajšie valentínske recepty. Potešte svoju lásku
Upečte z lásky niečo dobrého. Veď láska ide cez žalúdok.
Fotorecept: Mexický guláš
Top recepty za mesiac január
Top recepty za mesiac január
Každý mesiac pribúdajú do našej databázy receptov, krásne a hlavné chutné recepty. Vybrali sme podľa nás najkrajšie...
lahodne s ellou PR
Známa britská blogerka a jej zdravé recepty
Známa britská blogerka a jej zdravé recepty
Nová kniha Lahodne s Ellou každý deň vôbec nie je o diéte, ale o radosti zo zdravého jedla, ktoré zlepší váš vzhľad...