Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu bublaniny
INGREDIENCIE
170 g
maslo
3 ks
vajce
60 g
práškový cukor
170 g
múka
1 kg
čerešne
POSTUP
Maslo, 3 žĺtky a práškový cukor vymiešame do peny. Z 3 bielkov ušľaháme tuhý sneh, pridáme 30 g práškového cukru a spolu vyšľaháme. Sneh spolu s múkou zľahka primiešame k žĺtkom, Cesto rozotrieme na plech vyložený papierom, navrch poukladáme odkôstkované a umyté čerešne a vo vyhriatej rúre upečieme do červena. Bublaninu môžeme pripraviť aj s višňami.
1 2 3 4 5 ... 7
Vybrali sme pre vás
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.
Domáceho perníkové korenie
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vôňa perníkov alebo medovníkov neodmysliteľne patrí k Vianociam a čarovnej atmosfére, ktorú so sebou vianočné sviatky...
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov, môžeme si ju...