Pridať recept

Recepty na prípravu cappuccino rezov

INGREDIENCIE
10 ks
vajcia
14 PL
jemný kryštálový cukor
14 PL
polohrubá múka
POSTUP
1.
Piškóta kakaová: 5 bielkov vyšľaháme so štipkou soli do peny, po lyžiciach zašľaháme 7 PL cukor, po jednom 5 žĺtkov, 7 PL múku, 1/2 prášku do pečiva, 2 PL vody a 2 PL kakao. Upečieme na plechu na papieri na pečenie /rozmer 28x38/ teplota 180°C, 20 minút, je iba orientačná. Necháme vychladnúť.
2.
Piškóta orechová: 5 bielkov vyšľaháme so štipkou soli do peny, po lyžiciach zašľaháme 7 PL cukor, po jednom 5 žĺtkov, 7 PL múku, 1/2 prášku do pečiva, 2 PL vody a 2 PL mleté vlašské orechy. Upečieme na plechu na papieri na pečenie. Necháme vychladnúť.