Pridať recept

Veľkonočná súťaž o veľký balíček pomocníkov od Dr.Oetker

Dobruchut.sk a Dr.Oetker pre vás pripravili Veľkonočnú súťaž o 10 balíčkov produktov a foriem na pečenie. Stačí pridať recept a výhra môže byť vaša :)

Veľkonočná SÚŤAŽ s Dr.Oetkerom

O čo súťažíte?

  • 1.-3. – balík produktov Dr.Oetker v hodnote 20 Eur a forma na pečenie
  • 4.-10. - balík produktov Dr.Oetker v hodnote 15 Eur

Pravidlá súťaže

Droetker log
fotogaléria
Droetker log
Zdroj:
Do súťaže sa môže zapojiť každá čitateľka alebo čitateľ magazínu Dobruchut.sk jednoduchým spôsobom. Stačí od 10.3 do 7.4.2015 pridať na www.dobruchut.sk vlastný recept s vlastnou fotkou alebo vlastný fotorecept s vlastnými fotkami, v ktorom použije ako surovinu aj ľubovoľný výrobok od Dr.Oetker. Recept musí byť zaradený aj do súťažnej kategórie Veľká noc s Dr.Oetkerom.  Autor môže počas trvania súťaže pridať neobmedzené množstvo receptov.

Do súťaže budú zaradené len recepty pridané počas trvania súťaže. Výhercov vyhlásime v piatok 10.4.2015. Víťazi budú vyžrebovaní. Nárok na výhru zaniká, ak výherca nereaguje (spätným zaslaním poštovej adresy) na informáciu o výhre zaslanú e-mailom najneskôr do 7 dní od odoslania e-mailu zo strany dobruchut.sk.

Veľká noc s Dr.Oetkerom

fotogaléria
Veľkonočná súťaž o veľký balíček pomocníkov od Dr.Oetker
Zdroj:

Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola. Pri príprave náplní tort a koláčov určite oceníte Želatínu na stuženie krémov Dr.Oetker, ktorá im ponechá krémovosť, no zároveň dodá pevnosť. Svojich hostí môžete prekvapiť aj chutným aspikom alebo efektnou slanou tlačenkou s vajíčkami či salámou. Svoj tvar budú pevne držať vďaka novinke – Želatíne na vaječnú tlačenku a aspiky Dr.Oetker, ktorá bola vyvinutá špeciálne na prípravu týchto slaných dobrôt.

Nie je želatína ako želatína!

Želatína má v kuchyni všestranné využitie. Je nenahraditeľnou súčasťou krémov, ale aj aspikov a rôznych rôsolov. Každé jedlo si vyžaduje osobitý prístup a aj vlastnosti želatíny by mali zodpovedať jej využitiu. Zatiaľ čo náplne dezertov musia ostať po použití želatíny krémové, no zároveň pevné, aspiky a vaječné alebo salámové tlačenky musia byť mimoriadne tuhé.

Želatína na stuženie krémov

fotogaléria
Veľkonočná súťaž o veľký balíček pomocníkov od Dr.Oetker
Zdroj:

Pevné krémy do koláčov, ovocné, jogurtové, smotanové ale aj tvarohové želé pripravíte ľahko vďaka Želatíne na stuženie krémov. Vrecko želatíny stačí rozmiešať s 3-4 polievkovými lyžicami vody, nechať asi 10 minút napučať a následne za stáleho miešania zahriať do úplného rozpustenia. Potom už len primiešate krém a dobrota je na svete.

Želatína na vaječnú tlačenku a aspiky

Ak ste sa doteraz vyhýbali príprave aspikov len preto, lebo ste sa báli, že nebudú držať tvar, Dr.Oetker má pre vás riešenie. Nová Želatína na vaječnú tlačenku a aspiky je určená špeciálne na prípravu týchto slaných dobrôt. Je tuhá, výborne drží tvar a práca s ňou je jednoduchá. Stačí ju rozpustiť vo vode, náleve alebo vývare a pridať do vášho obľúbeného receptu.

Veľkonočné inšpirácie

Napísané: 10.03.2015
Zdroj text: Dobruchut.sk a Dr.Oetker

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Vianocna obletka predjedlo
EXTRA: Tradičné recepty na Štedrú večeru!
Možno sa vám to už zdá otrepané, no Vianoce nemožno označiť inak ako za najkrajší deň v roku. Pri spoločne...
testujem
Návrat k tradíciám? Naši predkovia mali zdravé Vianoce.
Počas celého roka sa nám darí krotiť kilá. Až kým neprídu Vianoce. Sviatky sa v našej kultúre tradične...
Krehke rezy
Súťaž o sladké balíčky džemov
Magazín Diva.sk a ovocné džemy Schwartau pre vás pripravili súťaž o chutné džemy špičkovej kvality...
Letné džemovanie sa začína
S Dr.Oetker bude aj tento rok príprava domácich džemov radosťou.
Sladký sendvič z lásky
Výhercovia súťaže Aký ste typ valentínskeho kuchára?
Dr.Oetker a Dobruchut.sk pre vás pripravili valentínsku súťaž o tri balíčky Dr.Oetker. Vašou úlohou bolo...
jahodové recepty
15 jahodových receptov, ktoré musíte túto sezónu skúsiť!
Jahody, to je sladký začiatok leta :) Jahodová zmrzlina, dreň, koláče, džem, jahody so šľahačkou majú radi...