Pridať recept

Súťaž: Ako zapojiť do umývania riadu svoju polovičku?

Všetky to poznáme. Sľubujú nám hory-doly, no keď príde na menšiu pomoc, začnú sa vykrúcať. Reč je o našich polovičkách. Do neba vyhlasujú ako nás milujú, ale vysávač či žehličku do rúk nechytia. Tabu je aj čistenie WC, ktoré je jednoducho „fuj“. O umývaní špinavého riadu ani nehovoriac. Ako ich prinúť k domácim prácam? Poďte sa inšpirovať spolu s nami.

Tisíc a jeden dôvod prečo sa to nedá

Teraz nemám čas, som unavený z práce, porezal som si palec, ešte som ani nevečeral. Naši drahí sú vo vymýšľaní si výhovoriek vynaliezaví, no značne predvídateľní. V snahe vyhnúť sa hádke si riad častokrát radšej umyjeme samé. A keď sa k tomu pridá nesmrteľná vetička, že doma riad vždy umývala mama,  je situácia jasná. To už po nich tie taniere radšej hádžeme.

Niekedy je ale dôležité neustúpiť. Všetko je o nastolení si spoločných pravidiel, a to hlavne pokiaľ ide o domáce práce. Žiadne výhovorky. Ak je partner pedant, vytvorte si rozpis umývania riadu. Keď je to raz čierne na bielom, nemôže sa vyhovárať. Tabuľku si pripnite magnetkou na chladničku. Niektorým ide zase umývanie riadu od ruky ak pri tom môžu pozerať šport. Stačí postaviť tablet alebo notebook s priamym prenosom na pult a hneď ide umývanie od ruky a bez reptania. Alebo môžete vytasiť staré, dobré:  Ja varím, ty umývaš riad. Obzvlášť ak nedeľné menu vyberá on a je náročné na prípravu.

Súťaž

A aký je váš recept milé dámy? Podeľte sa o svoje skúsenosti a triky! Zasúťažte si so Zlatou edíciou Somat a Pur! Napíšte nám, aký je váš grif na zapojenie vašej drahej polovičky do umývania riadu. Päť z vás odmeníme balíčkom produktov značky Somat a Pur.

Pridajte vaše vaše inšpirácie do diskusie pod článkom, a to do 18.10.2015. Tešíme sa na vaše triky zo života!

Pomocníci z regálov

fotogaléria
Súťaž: Ako zapojiť do umývania riadu svoju polovičku?
Zdroj:

Cenou útechy je i fakt, že dnes sú na trhu dostupné čistiace prostriedky, ktoré sú naozaj účinné a rýchlo odmastňujú. V porovnaní s našimi babičkami, ktoré museli zohrievať studenú vodu a potom hodiny riad namáčať, sme to my, moderné ženy, ešte vyhrali. O umývačke riadu ani nehovoriac. No to naše polovičky, samozrejme, neospravedlňuje. Je ale príjemné mať doma takéhoto ,,zlatého“ pomocníka z regálu.

Spomenieme napríklad tablety Somat GOLD Micro Active, ktoré sú multifunkčným riešením do vašej umývačky. Obsahujú všetky najmodernejšie funkcie pre účinné umývanie a ochranu riadu i samotnej umývačky ako sú: aktivátor namáčania, funkcia pre lesk nerezového riadu alebo príboru, funkcia soli a oplachovača, ochrana umývačky pred vodným kameňom a pred trvalým zakalením skla.

Pre ručné umývanie riadu je správnou voľnou napríklad Pur GOLD Care s vôňou kokosového mlieka. predstavuje ideálnu kombináciu v odmasťovaní riadu a starostlivosti o vaše ruky. Jeho prémiové zloženie je dostatočne silné aj na tie najodolnejšie nečistoty, čím zanechá váš riad dokonale čistý a lesklý. Nezabúda pritom na vašu pokožku a zanecháva ju hodvábne jemnú.

Napísané: 01.10.2015
Zdroj text: PR

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
danndy
26.10.2015 14:03 | |
+2 -0
A vyhodnotenie tejto súťaže ?
dobruchut.sk
27.10.2015 12:08 | |
+1 -0
trosku oneskorene, ospravedlnujeme sa http://dobruchut.azet.sk/clanok/34256/vyhercovia-sutaze-ako-zapojit-do-umyvania-riadu-svoj­u-polovicku/
Paja111
23.10.2015 14:56 | |
+0 -0
Umyvačku riadu nemam, tak si musiim umyvať riad sama , ale ak pekne poprosim manžela tak mi s riadom pomôže, no musi sa mu chcieť
florqa
16.10.2015 18:25 | |
+0 -0
Nikdy som si nevedela predstaviť, čo by môjho manžela dokázalo prinútiť k takej činnosti, akou je umývanie riadu. Až keď som raz musela na operáciu a týždeň som si poležala v nemocnici, manžel ostal sám doma s deťmi a musel variť a aj ten riad za sebou umyť :) No a odvtedy nie je problém s riadom
Podobné články
testujem
Návrat k tradíciám? Naši predkovia mali zdravé Vianoce.
Počas celého roka sa nám darí krotiť kilá. Až kým neprídu Vianoce. Sviatky sa v našej kultúre tradične...
Krehke rezy
Súťaž o sladké balíčky džemov
Magazín Diva.sk a ovocné džemy Schwartau pre vás pripravili súťaž o chutné džemy špičkovej kvality...
Letné džemovanie sa začína
S Dr.Oetker bude aj tento rok príprava domácich džemov radosťou.
Sladký sendvič z lásky
Výhercovia súťaže Aký ste typ valentínskeho kuchára?
Dr.Oetker a Dobruchut.sk pre vás pripravili valentínsku súťaž o tri balíčky Dr.Oetker. Vašou úlohou bolo...
jahodové recepty
15 jahodových receptov, ktoré musíte túto sezónu skúsiť!
Jahody, to je sladký začiatok leta :) Jahodová zmrzlina, dreň, koláče, džem, jahody so šľahačkou majú radi...
Toto nikdy nehádžte do umývadla, hotová katastrofa!
Toto nikdy nehádžte do umývadla, hotová katastrofa!
Viete, čo by ste nemali nikdy hádzať do umývadla? Týchto deväť vecí určite nie!