Pridať recept

Neuveriteľných 100 minút

Čas je drahý, netrávte ho v obchodoch. Stáť v dlhých radoch, vláčiť ťažké nákupy alebo tráviť hodiny medzi regálmi? Dnes sa to už nenosí. Zrýchlený životný štýl a čoraz menej voľného času prispelo k tomu, že ľudia cez internet nakupujú už úplne všetko, vrátane potravín a bežných vecí každodennej spotreby. Zaneprázdnení svoj voľný čas radšej venujú záľubám, priateľom a rodine, mamičky na materskej majú o starosť menej a dôchodcovia nakúpia všetko bez nosenia ťažkých igelitiek. 

 

Nie je ťažké nájsť internetový obchod, ktorý ponúka všetko, čo potrebujete a privezie vám to až k dverám, bez ohľadu na hmotnosť nákupu. Recenzie na sociálnych sieťach vám môžu tiež pomôcť zorientovať sa pri výbere správneho obchodu. 

Máte obavy z toho, že tovar, ktorý dostanete nemusí presne zodpovedať vašim očakávaniam? Toho sa báť vôbec nemusíte. Svoj nákup si vždy pri prebratí skontrolujete a pokiaľ sa vám niečo nepáči, jednoducho to nepreberiete. Výber obchodu vám môže uľahčiť aj rýchlosť donášky.

Nováčik vstupuje na trh s bezkonkurenčnou ponukou

fotogaléria
Neuveriteľných 100 minút
Zdroj:
Doteraz ste na nákup potravín online museli myslieť deň vopred a na dovoz čakať aj 24 hodín od objednania. Túto nevýhodu sa podarilo vyriešiť nováčikovi na trhu, online supermarketu Beliva, ktorý garantuje dovoz nákupu do 100 minút za každého počasia. Takýto čas dovozu zatiaľ na našom trhu nemá konkurenciu. Beliva ponúka tisícky známych produktov, ktoré poznáte z regálov supermarketov a okrem overených slovenských dodávateľov spolupracuje aj s rakúskymi, čo je výhoda pre tých, ktorí za nákupmi často cestujú do Rakúska. 

Okrem rýchleho rozvozu má Beliva aj zaujímavý vernostný systém, vďaka ktorému pri pravidelnom nakupovaní môžete ušetriť aj desiatky eur. Za každé minuté euro získate späť 2 centy na svoj online účet. Takýto nákup sa už skutočne oplatí. Zákazníkov si obchod získava aj dopravou zadarmo, ktorú ponúka všetkým novým zákazníkom a darčekmi, ktoré vám pribalí k nákupu. Nakúpite u nich všetko od čerstvého pečiva, kvalitného mäsa od slovenských dodávateľov, čerstvej hydiny od jedného z najväčších a najmodernejších spracovateľov a výrobcov hydiny a hydinových výrobkov na Slovensku - HYZA a. s.,  kvalitného ovocia a zeleniny, cez kozmetiku, drogistický tovar až po mrazené potraviny, nealkoholické a alkoholické nápoje. V ponuke nájdete aj sekciu s bezlepkovými, bio a racio potravinami. Online supermarket Beliva kladie veľký dôraz na čerstvosť potravín a ich rýchly prevoz do 100 minút za každého počasia ku dverám zákazníka.

fotogaléria
Neuveriteľných 100 minút
Zdroj:

Beliva  zatiaľ rozváža iba v Bratislave a okolí, ale časom plánuje svoj rozvoz rozšíriť aj do iných častí Slovenska, do Viedne aj do Budapešti. Držíme Belive palce a veríme, že si nákup z pohodlia domova už čoskoro objednáme aj v iných slovenských mestách. 

Viac info najdete na www.beliva.sk

Napísané: 07.10.2015
Zdroj text: PR

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
dorisa
10.10.2015 14:05 | |
+0 -0
To je niečo len pre Bratislavu a a okolie, super....nech si užijú obyvatelia tieto služby. (y)
Podobné články
Droetker jablkovy kolac
Súťaž: Jesenné pečenie s Dr.Oetker
Dobruchut.sk a Dr.Oetker pre vás pripravili súťaž na tému jesenné recepty o 7 balíčkov produktov a pomocníkov...
foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom I.
Plne vybavená kuchyňa na kolesách, v ktorej si pripravíte chutné a zdravé jedlá, čoskoro zavíta na východné...
Zena ovocie jedlo stravovanie
Viete, aké je to správne jedlo pre vašu dušu?
Zemiaková kaša, hranolčeky, špagety so syrom, sekaná a ďalšie chutné jedlá nemusia byť síce dobré...
Kosik
Víťazné recepty súťaže Vianoce s Penamom
Penam a Dobruchut.sk pre vás pripravili súťaž o 5 košíkov plných dobrôt.  Víťazné recepty sme vyžrebovali...
Vianocne napoje
Voňavé nápoje pre chladné zimné večery
Len málo vecí je takých upokojujúcich ako teplý, korenistý nápoj v sychravý zimný deň. Pri poklese teploty...
jahodové recepty
15 jahodových receptov, ktoré musíte túto sezónu skúsiť!
Jahody, to je sladký začiatok leta :) Jahodová zmrzlina, dreň, koláče, džem, jahody so šľahačkou majú radi...