Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Súťaž: Varíme/rawíme zdravo s Henrietou Peškovičovou

Henrieta Peškovičová je autorka originálnych receptov, propagátorka zdravej výživy a už viac ako rok pre vás varí a rawí aj na Dobruchut.sk. A teraz chce počuť váš názor!

Podmienky súťaže „VARÍME S HENRIETOU“

Z množstva originálnych receptúr autorky bezmäsitej kuchyne Henriety Peškovičovej si môžete teraz vybrať, navariť a vyhrať za to super ceny. Recepty nájdete na jej webe, na rôznych portáloch a v tlačových médiách, na facebookových stránkach no najmä na www.dobruchut.sk v sekcii „varíme s Henrietou“. Preto sa aj súťaž nesie v rovnomennom názve. Len na dobruchut.sk je ich viac ako 100.
Prečo súťažíme? Henrieta odkazuje: „Aby som vedela, že moja kuchyňa je fanúšikom naozaj blízka a neboja sa zdravších jedál. Zároveň ma zaujíma aj výber receptov, ktoré chutia, možno budú práve oni inšpiráciou pri ich výbere do knihy“.
Za to, že ich skúsia a pošlú nám svoju referenciu s fotografiou ich jedla, majú šancu vyhrať niekoľko skvelých a veľmi hodnotných cien. Tak poďme na to :)

Ako bude súťaž prebiehať?

  • Navar/naraw/priprav jedlo/nápoj podľa akéhokoľvek receptu Henriety Peškovičovej, ktorý nájdeš na nete alebo v printe.
  • Odfoť ho, skopíruj internetový link odkiaľ si recept čerpal/našiel. Ak ho nájdeš v časopise, napíš v akom čísle a názov printu,ak ho nevieš, odfoť stranu, kde sa recept nachádza.
  • Napíš pár slovami ako sa s receptom pracovalo, ako jedlo chutilo a čo si prípadne zmenil podľa seba. Foto nemusí byť v top kvalite, ide len o zachytenie výsledku aj v prípade, ak by sa jedlo nepodarilo. No ak skúsiš peknú foto, možno ťa vyberú a ohodnotia naviac.
  • Zameniť sa môže v recepte len jedna ingrediencia. (napríklad špenát za mangold, ľan za vajce a pod…)
  • Môžeš poslať neobmedzené množstvo „receptov“. Foto v prílohe -vo formáte .jpg, text do emailu s Tvojím menom a priezviskom/ lokalita.
  • Posielaj ako prílohu na email: peskovicova@gmail.com od 29. marca do 11. apríla 2016 do 20.00h. Čím skôr pošleš, skôr ťa budú „lajkovať“.

Kde bude súťaž prebiehať?

  • Všetky fotografie zverejním v deň ich doručenia vždy o 20.00 h na facebookovej stránke Henrieta Peškovičová - My first cooking book
  • Recepty doručené na email po 20.00 h budú zverejnené na druhý deň o 20.00 h.
  • Od zverejnenia Tvojich fotiek môžeš „lajkovať/ dislajkovať/proste použiť emotikon“, zdielať a zbierať pochvaly.
  • Vyhráva autor najviac hodnotenej fotografie. (spočítajú sa všetky pod fotkou v čase uzávierky súťaže. )
  • Hodnotenie bude zastavené 14. apríla 2016 o 15.00 h a víťazovi o jeho úspechu bude zaslaný email do 20.00 h 

Čo vyhráš?

  • Každý účastník dostane kupón od firmy KREŽ, s.r.o. na výhodnejší nákup tovaru o 10% v ich e-shope . Naviac – pri objednávke bude do balíčka zaslaný ďalší bonus – 3 ks produktu Agave#9.
  • Každý účastník získava 10% zľavu na nákup v parádnom e-shope ďalšieho z partnerov, ktorý prezradíme až v emaily za každý účastnícky príspevok .
  • Spoločnosť KREŽ, s.r.o. si vyhradzuje právo vybrať podľa vlastného uváženia dvoch účastníkov, ktorým venuje bio tovar z ich produkcie v hodnote 50 Eur /á.
  • Portál www.food-detective.sk venuje najaktívnejšiemu z vás samodiagnostický tester potravinovej intolerancie v hodnote 80 Eur.
  • Tretie miesto bude ohodnotené najnovšou publikáciou „ZDRAVÉ DESIATE“ od portálu cvičte.sk.
  • Druhé miesto získava publikáciu „Z FITKA DO KUCHYNE“ a fitness diár od portálu fitshaker.sk.
  • Víťaz získava parádny mixér NUTRIBULLET 600 5 PCS RED v hodnote 109,90 Eur od portálu delimano.sk.

Usporiadateľka súťaže Henrieta Peškovičová si vyhradzuje právo na všetky zmeny. Iní, ako označení výhercovia, si na ceny zo súťažných miest 1. – 3. nemôžu ceny nárokovať. www.henrietapeskovicova.eu

sutaz varime s henrietou
sutaz varime s henrietou
Zdroj: Henrieta Peškovičová

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kosik
SÚŤAŽ: Sladké Vianoce s dobrotami Penam
Sladké a rozprávkové. S neodolateľnými vianočnými koláčikmi a obľúbenými rozprávkami. Plné radosti a pohody. Presne...
Medovníky Dr.Oetker
Súťaž: Vychutnajte si čaro bielych Vianoc do sýtosti
Vianočný zhon je už v plnom prúde. Nákupné centrá praskajú vo švíkoch, vianočná výzdoba, kam sa len človek pozrie...
Silvestrovské pohostenie
Súťaž: Štýlová párty na Silvestra. Pridaj recept a vyhraj!
Silvester je už za dverami a s ním neodmysliteľne aj bohaté pohostenie, plné lákavých chutí. Či už plánujete domácu...
Veselí panáčikovia pre deti
Výhercovia súťaže Štýlová párty na Silvestra s Dr.Oetker
Portál Dobruchut.sk a Dr.Oetker pre vás pripravili súťaž na tému Silvestrovské pohostenie. Stačilo pridať silvestrovský...
Grilované kačacie prsia s pomarančovo-kardamónovou glazúrou
Súťaž s Cifom: Zahájte grilovaciu sezónu
Prvý letný deň už máme za sebou, vonku máme krásny 30 stupňov a vyzerá to tak, že leto sa rozhodlo, že sa u nás aspoň...
Tradičný marhuľový džem
Letná súťaž s Dr.Oetker: Poklady zo špajze
Leto, obdobie hojnosti. A príprav na zimu. Jar a leto sú šťastné mesiace pre každého, kto fandí zdravému životnému...
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...