Losos pečený s čili papričkami, sušenými paradajkami a kaparami, zemiaková kaša
fotogaléria
Losos pečený s čili papričkami, sušenými paradajkami a kaparami, zemiaková kaša
Zdroj: Electrolux_recept
Losos a čili? Táto netradičná kombinácia určite zachutí aj tým, ktorí ryby jedia len z povinnosti. Ryba upečená v pare navyše nestráca svoju chuť ani živiny.
Ingrediencie:
- 800g filiet z lososa s kožou
- 50g sušených paradajok v olivovom oleji
- 30g kapár v náleve
- 3 čili papričky
- 5ks cherry paradajok
- 1kg zemiakov
- 350ml plnotučného mlieka
- 150g masla
- olivový olej
- soľ
Napísané: 02.06.2016
Zdroj text: Electrolux
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.