Pridať recept

Súťaž s Cifom: Zahájte grilovaciu sezónu

Grilované kačacie prsia s pomarančovo-kardamónovou glazúrou
fotogaléria
Grilované kačacie prsia s pomarančovo-kardamónovou glazúrou
Zdroj: dobruchut.sk
Prvý letný deň už máme za sebou, vonku máme krásny 30 stupňov a vyzerá to tak, že leto sa rozhodlo, že sa u nás aspoň na chvíľku usadí. A to znamená, že okrem iného, budeme môcť tráviť teplé letné večery na záhradách, chalupách alebo niekde v prírode. A na čo sa môžu tešiť gazdinky? Že budú tráviť menej času vyváraním v kuchyni, pretože kuchárske žezlo môžu s pokojným svedomím odovzdať mužom, ktorí sa radi realizujú pri grile.

Vezmite prípravu grilu do svojich rúk

Skôr ako si vyložíte nohy, milé dámy, vytvorte svojim polovičkám ideálne pole pôsobnosti. Nezabudnite, že keďže sa jedlo dostáva do priameho styku s grilom, musí byť zabezpečená jeho dokonalá čistota. A ruku na srdce, myslíte, že budú muži strácať čas čistením?

Ako na to? Prichystajte si povinnú výbavu, ktorá pozostáva z kefky na gril, špongie alebo handričky a jemného krémového čistiaceho prípravku Cif Cream. Ten sa postará o účinné odstránenie zašlej špiny, mastnoty i všetkých nečistôt. Produkty Cif Cream Eucalyptus & Herbal Extracts, Pink Flower a Lila Flower spolu vytvárajú svieži rad omamných vôní Aroma. Cif Cream sa vyznačuje vysokou účinnosťou a zároveň šetrnosťou k čistenému povrchu. Účinne odstráni nečistoty, škvrny, zájdenú špinu, mastnotu i vodný kame. No a nakoniec, rošt grilu na drevené uhlie môžete „vypáliť“, čím ho zbavíte prichytených zvyškov jedla. Potom zavrite poklop a počkajte desať minút, kým sa nečistoty nezmenia na popol a máte hotovo.

*Súťaž*

Roly sú rozdelené, muži sú na svojom mieste a už-už majú dostatočne rozpálené grilovacie uhlie a budú môcť začať. No a ženy? Ako sa na tieto veľké letné akcie môžete pripraviť vy? Napríklad tým, že sa zapojíte do súťaže o 8 balíčkov produktov Cif na kompletné vyčistenie vášho grilu v hodnote 22 eur. S účinnými pomocníkmi zvládnete umývanie ľavou zadnou a vychutnáte si grilovačku s vyloženými nohami. Stačí, ak nám do 3.7.2016 napíšete do diskusie pod článkom, ako sú „grilovacie“ úlohy rozdelené vo vašej domácnosti. Znamená pre vás grilovanie naozaj menej práce? Víťazov vyžrebujeme a zverejníme 4.7.2016.

Grilovacie inšpirácie

Napísané: 24.06.2016
Zdroj text: Cif

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Marikkaa
3.7.2016 14:59 | |
+0 -0
Najviac si grilovačku uživaju moje vnučatka, Pridu k nam zeleninku si pekne ozdobne vyrezavaju, ja pripravim masko a všetci spoločne si grilujeme na zahrade.
Anonymný nick
2.7.2016 23:40 | |
+0 -0
Kedze v rodine sme gurmani, letna sezona bez grilovania ani nemoze byt. U nas ulohy rozdelene nie su, skor je to tak, ze kazdy sa automaticky chyti niecoho co este urobene nie je. Ak manzel rozpali gril, deti pripravia pribory a taniere, ja sa pustim do salatov . Masko di zvykneme pripravit den vopred a nechame ho v marinade. Tie si vacsinou vymyslam . Velmi oblubene su domace hamburgery z mleteho maska, po tych sa len zaprasi. A co sa tyka cistenia, tu je manzel, pre ktoreho to nikdy nie je problem :)
polik515
2.7.2016 16:11 | |
+0 -0
grilovačku milujem aj ja aj deti , tie sa veli tešia, pretože si môžu sami otačať masko či zeleninku na grile.manžel nam všetko pekne pripravi a mi už len grilujeme a grlujeme
Podobné články
SÚŤAŽ: Vyhrajte balíček pomocníkov na pečenie za recept na vaše obľúbené zemiakové jedlo
Naozaj štedrý balíček od Dr. Oetker za chutný zemiakový recept!
jahodové recepty
15 jahodových receptov, ktoré musíte túto sezónu skúsiť!
Jahody, to je sladký začiatok leta :) Jahodová zmrzlina, dreň, koláče, džem, jahody so šľahačkou majú radi...
Vianočné perníkové cappuccino
Pravidlá propagačnej súťaže na facebookovej stránke Dobruchut.sk - Vianoce druhý týždeň
Pravidlá propagačnej súťaže na facebookovej stránke Dobruchut.sk
Linecké koláčiky
Pravidlá propagačnej súťaže na facebookovej stránke Dobruchut.sk - Vianoce tretí týždeň
Pravidlá propagačnej súťaže na facebookovej stránke Dobruchut.sk
VEĽKÁ VIANOČNÁ SÚŤAŽ o ceny v hodnote 1 000 Eur: Stačí pridať recept a ste v hre o perfektné ceny!
VEĽKÁ VIANOČNÁ SÚŤAŽ o ceny v hodnote 1 000 Eur: Stačí pridať recept a ste v hre o perfektné ceny!
Veľká vianočná súťaž je tu! Pustite sa (nielen) do vianočného pečenia, ale aj varenia, pošlite nám svoj...
VEĽKONOČNÁ SÚŤAŽ: Pošlite nám vaše krásne veľkonočné recepty a my vás odmeníme!
VEĽKONOČNÁ SÚŤAŽ o ceny v hodnote 300 Eur: Pošlite nám vaše krásne recepty a my vás odmeníme
Veľkonočné sviatky sú už za rohom a preto sme si pre vás pripravili aj krásne ceny, ktoré môžete získať...