Fotonávod: Ako očistiť pór
Pór sa výborné hodí pod mäso, môžete z neho pripraviť chutnú polievku alebo slaný koláč. Z póru konzumujeme bielu a mäkkú zelenú časť. Viete ako ho jednoducho a hlavne dôkladne očistiť?
Ako očistiť pór
Odrežeme oba konce. Biely s korienkami a zelenú ztvrdnuté časť. Od polovice pór prerežeme pozdĺžne. Medzi zelenými vrstvami sa častokrát nachádza hlina, vďaka prerezaniu ju vieme vymyť. Pór umyjeme pod tečúcou vodou, dôraz kladieme na zelenú časť. Nakrájame na kolieska.
fotogaléria
por
Zdroj: dobruchut.sk
fotogaléria
por
Zdroj: dobruchut.sk
fotogaléria
por
Zdroj: dobruchut.sk
fotogaléria
por
Zdroj: dobruchut.sk
fotogaléria
por
Zdroj: dobruchut.sk
fotogaléria
por
Zdroj: dobruchut.sk
Recepty s pórom
Podobné recepty
Tradičná veľkonočná hrudka či SYREK: To je najväčšia pochúťka, stačia dve suroviny a kráľovské pohostenie máte na stole
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
NAJOBĽÚBENEJŠIE RECEPTY
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.