Pridať recept

Súťaž: Zlatý klas - Slováci už majú svoje zlato v kuchyni

Zlatý klas tvorí súčasť našich domácností už celé generácie a pri príprave krémových dezertov je takmer nenahraditeľný. Ak vám však doteraz chýbala chuť a vôňa pravej vanilky, máme pre vás dobrú správu. Zlatý klas prichádza s prémiovou verziou a poteší aj tých najnáročnejších. Obsahuje totiž vanilkový struk a extrakt z vanilky Bourbon z ostrova Madagaskar. Vyskúšajte novú receptúru osvedčenej klasiky a doprajte výnimočnú chuť svojim dezertom.

***Súťaž***

Ako používate Zlatý klas? Odpovedzte a vyhrajte!
Napíšte nám ako a na čo používate najčastejšie Zlatý klas a my vás zaradíme do súťaže o produkty Dr.Oetker. 7.12.2016 vylosujeme 5 výhercov, ktorí získajú bohatý balíček produktov Dr.Oetker a vianočnú formu na pečenie.

Všestranné použitie Zlatého klasu

Inšpirujte sa prémiovou chuťou Zlatého klasu a čarujte v kuchyni. Či už chystáte poctivý krémeš podľa rodinnej receptúry alebo štýlový moderný dezert z časopisu, Premium Zlatý klas s prírodnou vanilkou je to pravé pre váš recept. Jeho lahodná vanilková chuť i vôňa si vás okamžite získa, rovnako ako jednoduchá príprava a osvedčená kvalita, ktorá vám navyše zaručí dokonalý výsledok.

Recepty so Zlatým klasom

Podeľte sa aj vy o vaše recepty so Zlatým klasom! Pridajte ich na www.dobruchut.sk

Tradícia z Bolerázu pri Trnave

Keď sa povie Zlatý klas, takmer každý si predstaví nezabudnuteľný symbol kukuričného klasu v zlatej farbe na obale. Vďaka svojej dlhoročnej tradícii výroby doslova zľudovel a stal sa nenahraditeľným členom mnohých slovenských domácností. Tak ako na začiatku, aj dnes putuje k svojim spokojným zákazníkom z výrobne v Boleráze pri Trnave. Aj preto môže o sebe hrdo prehlásiť, že píše históriu Dr.Oetker na Slovensku.

zlatý klas
fotogaléria
zlatý klas
Zdroj: Dr.oetker

Nový rozmer chuti

 

Tak, ako sa mení doba, menia sa aj naše chute a stávajú sa náročnejšími. Rozmaznajte tie svoje niečím špeciálnym, vyrobeným z tých najkvalitnejších ingrediencií. Premium Zlatý klas s prírodnou vanilkou si jednoducho zamilujete, a to vďaka obsahu vanilkového struku  a extraktu z vanilky Bourbon priamo z Madagaskaru.

zlatý klas
fotogaléria
zlatý klas
Zdroj: Dr.oetker

Napísané: 30.11.2016
Zdroj text: Dr.Oetker

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
6.12.2016 22:14 | |
+0 -0
Manželka rada pečie a vždy nám doma pripraví nejakú dobrotu, kde použije aj Zlatý klas. Naposledy vanilkový koláč s ovocím. No u mňa vyhráva nepečená jablková torta (piškóty, jablkové pyré a čokoláda).
Anonymný nick
6.12.2016 21:09 | |
+0 -0
Zlatý klas používam skoro stále, hlavne do koláčov, k ovocnej panna cotte - do pyré na zahustenie, na prípravu dukátových buchtičiek. Najradšej mám tartletky s vanilkovým krémom a ovocím.
Anonymný nick
6.12.2016 14:10 | |
+0 -0
Zlatý klas používam do lineckých koláčov,ktoré pečiem na Vianoce.Je to recept od mojej maminy ,ktorý sa už dlho v našej rodine traduje a pečie.Ja ešte používam Zlatý klas do plniek,krémov a deti sa nevedia dojesť dukátových buchtičiek s vanilkovým krémom so zlatým klasom.A robím aj nepečený citrónový koláč do ktorého používam zlatý klas a navrch sa dáva šľahačka je to letný osviežujúci koláč.
Podobné články
Droetker jablkovy kolac
Súťaž: Jesenné pečenie s Dr.Oetker
Dobruchut.sk a Dr.Oetker pre vás pripravili súťaž na tému jesenné recepty o 7 balíčkov produktov a pomocníkov...
foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom I.
Plne vybavená kuchyňa na kolesách, v ktorej si pripravíte chutné a zdravé jedlá, čoskoro zavíta na východné...
Zena ovocie jedlo stravovanie
Viete, aké je to správne jedlo pre vašu dušu?
Zemiaková kaša, hranolčeky, špagety so syrom, sekaná a ďalšie chutné jedlá nemusia byť síce dobré...
Kosik
Víťazné recepty súťaže Vianoce s Penamom
Penam a Dobruchut.sk pre vás pripravili súťaž o 5 košíkov plných dobrôt.  Víťazné recepty sme vyžrebovali...
Vianocne napoje
Voňavé nápoje pre chladné zimné večery
Len málo vecí je takých upokojujúcich ako teplý, korenistý nápoj v sychravý zimný deň. Pri poklese teploty...
jahodové recepty
15 jahodových receptov, ktoré musíte túto sezónu skúsiť!
Jahody, to je sladký začiatok leta :) Jahodová zmrzlina, dreň, koláče, džem, jahody so šľahačkou majú radi...