Recepty na prípravu domáceho pečiva
-
12porcií75minútnízkanáročnosť
INGREDIENCIE
500
g
múka hladká
200
ml
mlieko
150
ml
voda
POSTUP
1.
Urobíme si kvások a do pekárničky dáme najprv tekuté suroviny a potom múku,soľ a nastavíme ju na funkciu "cesto".
2.
Cesto dáme na dosku a rozdelíme na 12 kúskov a necháme torchu podkysnúť.
-
125minútnízkanáročnosť
-
-
110minútnízkanáročnosť
-
60minútnízkanáročnosť
-
8porcií85minútnízkanáročnosť
-
60minútnízkanáročnosť
-
70minútnízkanáročnosť
-
-
-
strednánáročnosť
-
20minútnízkanáročnosť
-
10porcií90minútnízkanáročnosť
-
9porcií70minútstrednánáročnosť
-
nízkanáročnosť
-
6porcií320minútnízkanáročnosť
-
105minútstrednánáročnosť
-
4porcie60minútnízkanáročnosť