Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu kokosového zákusku
INGREDIENCIE
5 ks
bielok
5 PL
kryštálový cukor
100 g
polohrubá múka
120 g
kokosová múčka
1 KL
prášok do pečiva
300 ml
prevarené studené mlieko
5 ks
žĺtok
5 PL
puding zlatý klas
1 ks
vanilkový cukor
500 ml
mlieko
100 g
kryštálový cukor
250 g
maslo
100 g
práškový cukor
2 ks
prášková šľahačka
300 ml
mlieko studené
4 KL
práškový cukor
2 PL
kokosová múčka
POSTUP
1.
Korpus: bielky vyšľaháme do peny, po lyžiciach pridáme cukor, múku zmiešanú s práškom do pečiva, kokosovú múčku. Upečieme na papieri na pečenie na menšom plechu. Ešte teplý korpus otočíme a polejeme s 300 ml vychladnutým prevareným mliekom.
2.
Plnka: žĺtky, zlatý klas, vyšľaháme v troche mlieka, pridáme vanilkový cukor, kryštálový cukor, zvyšok mlieka a uvaríme na kašu. Necháme vychladnúť. Maslo /heru/ vymiešame s práškovým cukrom a po častiach pridáme vyhladnutú kašu. Vyšľaháme na hladký krém.
3.
Práškovú šľahačku, mlieko a práškový cukor vyšľaháme.
4.
Ukladáme nasledovne: kokosový korpus, žĺtkový krém, šľahačka. Povrch posypeme kokosovou múčkou. Dobrú chuť!
1 2 3 4 5 ... 9
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...