Šunkovo-šampiňónové trojuholníčky
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
lístkové cesto
150
g
šunka
250
g
šampiňóny
1
ks
cibuľa
20
ks
zelené olivy
150
g
syr
2
PL
sójová omáčka
1
PL
olej
korenie
soľ
postup
Očistenú a nadrobno pokrájanú cibuľu opražíme na malom množstve oleja. Pridáme na pásiky pokrájanú šunku, na plátky pokrájané šampiňóny, na kolieska pokrájané olivy, sójovú omáčku, zeleninovú koreniacu zmes, soľ, korenie a chvíľu podusíme. Cesto na pomúčenej doske rozdelíme na dve časti, rozvaľkáme ich do kruhu a osolíme. Každý kruh rozdelíme na 12 častí. Na širší koniec navrstvíme vychladnutú zmes a zvinieme. Trojuholníčky potrieme vajcom, poukladáme na plech, posypeme postrúhaným syrom a upečieme. Hotové ozdobíme kúskami kapie a olív.
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.