Kapor dusený so smotanou
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
kapor
35
g
údená slanina
35
g
olej
1,5
dl
kyslá smotana
15
g
hladká múka
1
ks
cibuľa
čierne korenie
soľ
petržlenová vňať
postup
1.
Očisteného a umytého kapra pokrájame na porcie, pokladieme na pekáč na rozohriaty olej, posolíme, okoreníme, posypeme nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou a na každú porciu dáme kúsok údenej slaniny.
2.
Kapra udusíme do mäkka. Potom ho vyberieme, šťavu zaprášime múkou, zalejeme smotanou, rozhabarkujeme a povaríme.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.