Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Zapekané cestoviny so smotanou

dobruchut.sk
dobruchut.sk
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
cestoviny
soľ
kari
kečup
horčica
šampiňóny
kukurica konzerva
1 ks
cibuľa
200 g
syr
200 g
šunka
1 ks
smotana na šľahanie

postup

Upražíme si nadrobno nakrájanú cibuľu. Dáme variť cestoviny, ktoré potom zmiešame v nádobe so soľou, karí korením, kečupom, horčicou, šampiňónmi, kukuricou, udusenou cibuľou a šunkou pokrájanou na štvorčeky. Na záver primiešame nahrubo postrúhaný syr a šľahačkovú smotanu. Vylejeme do vymasteného pekáča a zapečieme.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
rihana777
18.1.2013 14:29 | |
+4 -5
(y) <3 (y) <3 (y) <3
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...