Pridať recept

Nepečená jablková torta

ingrediencie

750 g
jablko
400 ml
voda
4 PL
kryštálový cukor
2 balíčky
okrúhle piškóty
2 ks
puding zlatý klas
čokoládová poleva
smotana na šľahanie
rum

postup

Olúpané jablká postrúhame, pridáme 200 ml vody, cukor a varíme kašu. Zlatý klas rozmiešame vo 200 ml vody pridáme do ovocnej kaše a asi 2 minúty povaríme. Okrúhlu tortovú formu vyložíme piškótami. Piškóty pokvapkáme rumom a zalejeme kašou. Vrstvu opakujeme 2x. Po vychladnutí a stuhnutí, tortu vyklopíme na pracovnú dosku a polejeme čokoládou. Pred podávaním ozdobíme šľahačkou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať