Pridať recept

Pstruh na kokosovom mlieku

ingrediencie

2 ks
pstruh
cuketa
olivy
jablko
1,5 dl
kokosové mlieko
maslo
petržlenová vňať
vegeta
rasca
mleté čierne korenie
citrón
cesnaku

postup

1.
Kokosové mlieko zmiešame s petržlenovou vnaťou,vegetou, rascou,čiernym korením citrónom,cesnakom, pridame citronovú šťavu z pol citróna. V takto pripravenej marináde necháme pstruhy odležať v chladničke cca 2 hodiny. Dno zapekacej misy natrieme maslom položíme doň pstruhy a zalejeme marinádou, po okrajoch naukladáme na krúžky pokrájané cukety a jablko.
 
2.
Pstruhy ozdobíme čiernymi olivami a pokvapkáme jemne citrónom, do predom zahriatej rury na 180 °C dusíme cca do 30 minút, potom odkryjeme a dopečieme cca 15 - 20 minút. Ako prílohu podávame varené zemiaky s petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať