Pridať recept

Králik na beskydský spôsob

ingrediencie

4 plátky
králičie mäso
150 g
údené mäso
2 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnaku
bobkový list
čierne korenie
soľ
4 PL
masť
1 PL
hladká múka

postup

1.
Porcie králika potrieme roztlačeným cesnakom a necháme ich cez noc odstáť.
 
2.
Údené mäso pokrájame na kocky, vložíme do hrnca s rozohriatou masťou a nadrobno pokrájanou cibuľou, ktorú speníme doružova.
3.
Pridáme porcie mäsa, korenia, soli, mäso opečieme, podlejeme a dusíme.
4.
Keď mäso zmäkne, vyberieme ho, šťavu vydusíme na tuk, poprášime múkou, opečieme, zalejeme vodou, rozšľaháme a povaríme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať