Pridať recept

Bravčové na rasci s pivom

ingrediencie

60 dkg
bravčové mäso
1 PL
masť
1 ks
cibuľa
1 KL
rasca
soľ
čierne korenie
1/4 liter
pivo
1 plátok
chlieb

postup

1.
Rozpálime masť, speníme pokrájanú cibuľu a na to vložíme mäso pokrájané na kocky. Osolíme, podlejeme a dusíme s čiernym korením a rascou.
 
2.
Nakoniec necháme vydusiť šťavu, zasypeme ju pokrájaným chlebom, podlejeme troškou vody a pivom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Bravcove maso
Bravčové mäso
Mäso kupujte vždy čerstvé, pretože na mrazenom poriadne nevidíte v akom je stave. Ak je mäso kvalitne vyrezané...
Pivo, ktoré pozdvihne chuť jedla
Myslíte, že ak si niekto k svojej porcii cestovín objedná pivo, treba to pokladať za gastronomický prehrešok...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Leto s chuťou zázvoru: Spravte si zázvorový nanuk z piva!
Nádherné slnečné počasie aj ortuť na teplomere potvrdzujú leto. Ruka v ruke s opaľovaním, grilovaním či...
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Mnohí z nás sa vyhýbajú balenému mäsu a kupujú ho radšej na pultoch či v mäsiarstvach. Takto je to...
Viete, na čo sa používa podložka v balenom mäse?
Viete, na čo slúži podložka v balenom mäse?
Mäso balené v plastových nádobách sa najčastejšie ukladá na špeciálnu bielu podložku. Prečo ju výrobca...