Rezne na cigánsky spôsob
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
4
ks
kuracie rezne
4
plátky
slanina
2
ks
cibuľa
soľ
čierne korenie
mletá pálivá paprika
2
ks
paprika
vegeta
olej
4
plátky
syr Eidam
postup
1.
Mäso vyklepeme a z obidvoch strán osolíme a okoreníme.
2.
Pokvapkáme ho olejom, na kúsky mäsa poukladáme kolieska cibule, slaniny, papriky a eidamu.
3.
Jednotlivé porcie zabalme do alobalu a dáme do rúry na mriežku piecť. Pečieme dovtedy, kým mäso nezmäkne. Podávame s hranolkami.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.