Pridať recept

Varené hovädzie mäso so zelerom

ingrediencie

700 g
hovädzie mäso
500 g
zeler
50 g
slanina
1 ks
cibuľa
1 ks
mrkva
1 ks
petržlen
čierne korenie
soľ
petržlenová vňať

postup

1.
Mäso uvaríme domäkka s koreňovou zeleninou a zelerom.
 
2.
Slaninu pokrájame na malé kocky a necháme rozpustiť. Na slaninu dáme pokrájaný uvarený zeler a pokrájanú cibuľu, opečieme, zalejeme vývarom a dusíme za občasného podlievania asi 20 minút.
3.
Podávame so zemiakovou kašou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Hovädzie v delikátnych omáčkach 7x inak
7x hovädzie v delikátnych omáčkach: Na sviatočný obed i všedný deň
Vynikajúce tradičné i menej známe hovädzie recepty, v ktorých šťavnaté mäso dopĺňajú chutné a bohaté omáčky.
Perfektné hovädzie: 9 trikov, ktoré vylepšia chuť mäsa aj ušetria námahu
Perfektné hovädzie: 9 trikov, ktoré vylepšia chuť mäsa aj ušetria námahu
Bez ohľadu na to, či dávate prednosť hovädzej sviečkovej, roštenke alebo často varíte s mletým hovädzím...
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Mnohí z nás sa vyhýbajú balenému mäsu a kupujú ho radšej na pultoch či v mäsiarstvach. Takto je to...
Viete, na čo sa používa podložka v balenom mäse?
Viete, na čo slúži podložka v balenom mäse?
Mäso balené v plastových nádobách sa najčastejšie ukladá na špeciálnu bielu podložku. Prečo ju výrobca...
Pravý hovädzí tatarák
Pravý hovädzí TATARÁK a variácie, ktoré ešte nepoznáte! Táto luxusná pochúťka u nás na Silvestra nesmie chýbať!
Patríte medzi skupinku nadšencov, ktorým sa pri pohľade na tatársky biftek s cesnakovými hriankami zbiehajú...
Sviečková na smotane
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje a to na všetky druhy + recepty
Hovädzie mäso síce nepatrí k najlacnejším druhom mäsa, ale u našincov je veľmi obľúbené. Pripravujeme...