Pridať recept

Plnená veka

ingrediencie

1 balíček
veka

Plnka

1 kocka
maslo
3 kocky
tavený syr
1 PL
horčica
1 ks
cibuľa
5 ks
kyslá uhorka
1 KL
sladká mletá paprika
150 g
ementál
4 ks
vajce

postup

1.
Maslo roztrieme so syrom, pridáme horčicu a nadrobno pokrájanú cibuľu, najemno pokrájané uhorky a postrúhaný tvrdý syr.
 
2.
Vajcia uvaríme a pridáme do zmesi. Ochutíme sladkou paprikou a všetko ešte raz dobre premiešame.
3.
Veku rozkrojíme a vydlabeme vnútro. Dáme pozor, aby veka nepraskla. Vnútro naplníme zmesou zmesou zmiešanou s vydlabanou vekou. Naplníme obidne polovice, náplň vtlačíme, aby boli polky dobre naplnené.
4.
Zabalíme do alobalu a dáme do chladničky. Keď hmota stuhne, veka sa dobre krája.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Dobrá plnka premení vaše mäso na delikatesu
Zdajú sa vám vaše mäsové recepty jednotvárne? Pridajte do nich zaujímavú plnku a hneď budete mať z toho...