Jahodové košíčky
nízka
náročnosť
ingrediencie
12
dkg
maslo
27
dkg
krupicová múka
9
dkg
práškový cukor
2
PL
prášok do pečiva
3
ks
žĺtok
2
PL
rum
3
PL
mlieko
Sneh
1/4
liter
smotana na šľahanie
3
dkg
práškový cukor
jahody
postup
Rozmrvíme maslo, múku, cukor, prášok do pečiva, rum žĺtky a mlieko a vypracujeme cesto. To vtláčame do malých košíčkových formičiek, poukladáme na plech a upečieme do zlatista. Upečené ešte teplé vyklopíme a vychladnuté naplníme smotanovým snehom. Zdobíme zrelými jahodami. Sneh: Smotanu ušľaháme na sneh, pridáme cukor a ešte raz prešľaháme.
Sviatočná veľkonočná HUSPENINA: Toto je najväčšia prírodná zásobáreň kolagénu a perfektná pochúťka! Viete, ako ju pripraviť?
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.