Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Špaldová krupica z ryžového mlieka

hanus_prg
hanus_prg
4
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

850 ml
voda
100 g
ryžové mlieko
120 g
špaldová krupica
1 PL
med
1 KL
škorica

postup

1.
Sušené ryžové mlieko zmiešame s vodou a privedieme k varu.
3.
Keď začne mlieko vrieť, pridáme pomaly krupicu a miešame cca 10 min.
4.
Krupica musí mať jemne hustú konzistenciu. Odstavíme z ohňa, rozdelíme do misiek, podľa chuti polejeme maslom, posypeme škoricou alebo perníkovým korením a ozdobíme vlašskými orechami alebo sušeným ovocím.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...
pitny rezim
Cesta podzemnej vody
Cesta podzemnej vody
Voda je pre náš život veľmi dôležitá. Pre život na zemi predstavuje základ. Bez nej by sme prežili sotva pár dní...