Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Špaldová krupica z ryžového mlieka

hanus_prg
hanus_prg
4
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

850 ml
voda
100 g
ryžové mlieko
120 g
špaldová krupica
1 PL
med
1 KL
škorica

postup

1.
Sušené ryžové mlieko zmiešame s vodou a privedieme k varu.
3.
Keď začne mlieko vrieť, pridáme pomaly krupicu a miešame cca 10 min.
4.
Krupica musí mať jemne hustú konzistenciu. Odstavíme z ohňa, rozdelíme do misiek, podľa chuti polejeme maslom, posypeme škoricou alebo perníkovým korením a ozdobíme vlašskými orechami alebo sušeným ovocím.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...