Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pšenová bábovka s orechami a kokosom

hanus_prg
hanus_prg
10
porcií
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
pšeno
250 ml
sójové mlieko
70 g
orechy
80 g
kokos
150 g
sušené ovocie
3 PL
med
550 ml
voda
1 PL
mletá škorica

postup

2.
Do hrnca dáme vodu, vsypeme 2x (vriacou vodou) premyté pšeno a privedieme do varu. Varíme cca 12 min., pokým voda úplne nezmizne. Podľa chuti môžeme pridat počas varenia do vody škoricu.
8.
Zpracované cesto nalejeme do bábovkovej formy (v prípade silikónovej formy nemúčime) a pečieme vo vopred rozohriatej rúre najskôr 10 min. pri teplote 220 stupňov, potom teplotu znížime na 150 stupňov a pečieme 30 min. POZOR!!! Bábovku po upečení nevyklopujeme, ale necháme PORIADNE vychladnúť, ideálne v chladnom prostredí cca 3 hod.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...