Pridať recept

Arašidové pusinky

40
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
arašidy
4 ks
vaječný bielok
200 g
práškový cukor
100 g
čokoláda mliečna
50 g
maslo

postup

1.
Arašidy nožom nasekáme na drobné kúsky. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, do ktorého opatrne primiešame cukor. Nakoniec zľahka vmiešame arašidy.
 
2.
Plech vyložíme papierom na pečenie a lyžičkami tvoríme malé pusinky. Vložíme ich do rúry teploty 150°C na 10 minút.
3.
Vo vodnom kúpeli rozpustíme mliečnu čokoládu, do ktorej pridáme kúsok masla. Čokoládovou polevou ozdobíme pusinky a necháme vychladnúť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať