Pangasius s paradajkami
2
porcie
45
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
500
g
pangasius filety
3
ks
paradajka
150
ml
paradajkové pyré
100
g
pikantný kečup
podľa chuti
oregano
podľa chuti
tymian
1
štipka
soľ
postup
1.
Ryby umyjeme, osušíme, osolíme a z jednej strany potrieme kečupom a položíme do nádoby na pečenie. Rozkrojíme paradajky, vyberieme semiačka a nakrájame na kúsky, ktoré poukladáme na ryby a okolo nich.
2.
Paradajkové pyré porozkrajujeme, okoreníme oreganom a dolejeme trochu vody. Nalejeme na rybu a posypeme ju ešte tymiánom.
3.
Ryby potom necháme v rúre zapiecť na 30-40 minút, v priebehu pečenia sledujeme, či majú dostatok vody a podlievame ich. Hotové ryby podávame s ryžou alebo celozrnným pečivom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.