Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáca tvarohová zmrzlina

dobruchut.sk
dobruchut.sk
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
vajce
150 ml
mlieko
1/4 litrov
smotana
75 g
krupicový cukor
1/4 kg
nízkotučný tvaroh

postup

1.
Šľahačom vyšľaháme tvaroh s mliekom.
2.
Medzitým si vyšľaháme šľahačku zo smotany, ktorú potom do základu po častiach vmiešajte.
3.
Z vajca si vyšľaháme penu, ktorú vmiešame do tvarohovej hmoty a dobre premiešame.
4.
Vzniknutú zmes uložíme do mrazničky, aby stuhla. Potom už len stačí zmrzlinu vybrať a tvarovať na misky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...