Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Domáca tvarohová zmrzlina

dobruchut.sk
dobruchut.sk
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
vajce
150 ml
mlieko
1/4 litrov
smotana
75 g
krupicový cukor
1/4 kg
nízkotučný tvaroh

postup

1.
Šľahačom vyšľaháme tvaroh s mliekom.
2.
Medzitým si vyšľaháme šľahačku zo smotany, ktorú potom do základu po častiach vmiešajte.
3.
Z vajca si vyšľaháme penu, ktorú vmiešame do tvarohovej hmoty a dobre premiešame.
4.
Vzniknutú zmes uložíme do mrazničky, aby stuhla. Potom už len stačí zmrzlinu vybrať a tvarovať na misky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...