Pridať recept

FOTORECEPT: Granadiersky pochod

4
porcie
30
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 kg
zemiaky
250 g
cestoviny - štvorce
1 ks
cibuľa
1 PL
olej
2 KL
mletá červená paprika
soľ
vegeta
mleté čierne korenie

postup

Fotorecept: Granadiersky pochod
Fotorecept: Granadiersky pochod
Zdroj: ivet_hrabovska
 
1.
Zemiaky uvaríme v šupke, ošúpeme a nakrájame na kocky. Medzitým uvaríme cestoviny.
Fotorecept: Granadiersky pochod
Fotorecept: Granadiersky pochod
Zdroj: ivet_hrabovska
 
2.
Cibuľu speníme do ružova na oleji, pridáme červenú papriku a hneď dáme zemiaky, podlejeme vodou (asi 1 dcl).
Fotorecept: Granadiersky pochod
Fotorecept: Granadiersky pochod
Zdroj: ivet_hrabovska
3.
Podusíme asi 5 minút a pridáme cestoviny. Všetko dobre ochutíme (hlavne nezabudnite na čierne korenie- to urobí skvelú chuť). Podávame s kyslou uhorkou.
Fotorecept: Granadiersky pochod
Fotorecept: Granadiersky pochod
Zdroj: ivet_hrabovska
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
jarina27
12.4.2016 11:51 | |
+82 -35
ingrediencie ostavaju ale mam jednoduchší postup-opražim cibulku,dam koreniny potom zemiaky nakrajane na kocky,zalejem vodou ked su polomakke pridam do hrnca cestoviny a uvaria sa naraz so zemiakmi....je to ovela chutnejšie lebo cestoviny naberu štavu...
milanpatkolo
17.2.2015 09:18 | |
+40 -24
vyborne vojenske jedlo
ludwigg1
31.10.2017 12:05 | |
+8 -67
Vojaci jedia maso a nie zemaaaky pocujes
Podobné články
15-minútové cestoviny na tie najchutnejšie spôsoby: Zásoba perfektných receptov pre zaneprázdnených, zamilujete
15-minútové cestoviny na tie najchutnejšie spôsoby: Zásoba perfektných receptov pre zaneprázdnených, zamilujete si všetky!
Hľadáte rýchle a chutné recepty na cestoviny? Tu ste správne! Máme pre vás 10 najpopulárnejších druhov...
Granadír s domácimi fliačkami: I toto jednoduché jedlo môže byť delikátne, keď si na ňom dáme záležať
Granadír s domácimi fliačkami: I toto jednoduché jedlo môže byť delikátne, keď si na ňom dáme záležať
Klasika zo školských jedální je jedným z najjednoduchších a aj dnes ešte stále veľmi lacným jedlom, ktoré...
Najčastejšia chyba pri varení zemiakov: Vkladáte zemiaky do studenej alebo vriacej vody?
Najčastejšia chyba pri varení zemiakov: Vkladáte zemiaky do studenej alebo vriacej vody?
Možno si myslíte, že varenie zemiakov je jednou z najjednoduchších kulinárskych úloh? Budete prekvapení, keď...
Zemiaková kaša
Zemiaková kaša vždy krásne nadýchaná, krémová a bez hrudiek! Trik skúsenej gazdinky, ako pripraviť tú najlepšiu + recepty
Nadýchané a krémové zemiakové pyré získate vďaka správne zvoleným surovinám a pár drobných pravidlám...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...
Zozelenenie zemiakov
Pozrite sa, či ich nemáte doma: Stačí hrubšia šupka? Je to mýtus! Zelené zemiaky sú jed
Všetci máme radi zemiaky. Ak nie varené, tak v podobe pečených, zemiakových placiek alebo hranolčekov. Ukazuje...