FOTORECEPT: Knäckebrody zo žitnej múky
12
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
žitná múka
140
g
studené maslo
250
ml
studené sójové mlieko
1
PL
soľ
1
PL
vanilkový cukor
postup
1.
Všetky suroviny vložíme do pekárničky chleba a zapneme program "Cesto". Po cca 20-tich minútach pekáreň vypneme a cesto preložíme na tanier (program Cesto by ďalej pokračoval kysnutím a to my nechceme). Cesto na tanieri prikryjeme a vložíme na 1 hod. do chladničky.
2.
Po hodine cesto rozdelíme na 2 časti a každú vyvaľkáme na tenký plát (cca 3 mm).
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.