Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečená cuketa s cesnakom

hanus_prg
hanus_prg
5
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
cuketa
3 PL
olivový olej
10 strúčikov
cesnak
1 PL
soľ
1/2 PL
tymian
1/2 PL
bazalka
1/2 PL
majorán

postup

1.
Urobíme si marinádu. Do pohára nalejem olej, pridáme pretlačený cesnak, soľ, bazalku, majorán a tymián. Všetko spolu premiešame.
3.
Pekáč vystelieme alobalom. Uložíme na neho prvnú vrstvu cukety, jemne potrieme každý kus marinádou a prikryjeme ďalšou vrstvou cukety.
4.
Takto pokračujeme, až pokým neuložíme na plech celú cuketu.
5.
Prikryjeme alobalom a pečieme pri teplote 180 stupňov 20 min., potom odkryjeme a dopiečeme dalších 10 -15 min.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...