Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečená cuketa s cesnakom

hanus_prg
hanus_prg
5
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
cuketa
3 PL
olivový olej
10 strúčikov
cesnak
1 PL
soľ
1/2 PL
tymian
1/2 PL
bazalka
1/2 PL
majorán

postup

1.
Urobíme si marinádu. Do pohára nalejem olej, pridáme pretlačený cesnak, soľ, bazalku, majorán a tymián. Všetko spolu premiešame.
3.
Pekáč vystelieme alobalom. Uložíme na neho prvnú vrstvu cukety, jemne potrieme každý kus marinádou a prikryjeme ďalšou vrstvou cukety.
4.
Takto pokračujeme, až pokým neuložíme na plech celú cuketu.
5.
Prikryjeme alobalom a pečieme pri teplote 180 stupňov 20 min., potom odkryjeme a dopiečeme dalších 10 -15 min.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vianocny stol
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Počas vianočných sviatkov chceme sebe i svojim najbližším dopriať len to najlepšie. Týždne vopred hľadáme nové recepty...
vianocne prestieranie
Video: 5 spôsobov skladania obrúskov na sviatočný stôl
Video: 5 spôsobov skladania obrúskov na sviatočný stôl
Vymeňte nudné obrúsky na stole za majstrovské diela, ktorými očaríte nielen rodinu, ale i vašich sviatočných hostí.
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.