Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Zelenina na indický spôsob

hanus_prg
hanus_prg
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
červená paprika
3 stonky
stonkový zeler
1 ks
cibuľa
2 ks
baklažán
5 ks
cherry paradajky
2 strúčiky
cesnak
1 KL
masala korenie
1 PL
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie

postup

2.
Na oleji naprv orestujeme cubuľku a potom pridáme zeler a papriku. Podusíme približne 5 minút.
6.
Kto má rád pikantné, môže pridať worchesterovú omáčku (1 KL).
7.
Podlejeme 2 dl vody a necháme dusiť približne 15-20 minút (kým bude všetka zeleninka mäkká).

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...