Pridať recept

Marinovaný losos

ingrediencie

1 kg
filety z lososa
4 strúčiky
cesnaku
4 PL
kečup
4 PL
sójová omáčka
3 PL
olej
2 PL
ocot
mleté čierne korenie
olej

postup

Lososa umyjeme, podľa potreby vykostíme a nekrájame. Ošúpaný cesnak pretlačíme do misky, primiešame kečup, sójovú omáčku, olej, korenie a ocot. Marinádu dôkladne premiešame a nalejeme na filety, aspoň hodinu necháme marinovať. Potom na oleji opečieme z každej strany a podávame napr. so zeleným šalátom.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Cesnak
Ako správne konzumovať cesnak, aby sme využili čo najviac jeho fantastických benefitov
O cesnaku sa často hovorí ako o prírodnom antibiotiku. Už naše staré mamy využívali jeho liečivé účinky...
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Cesnak nesmie chýbať azda v žiadnej kuchyni. Táto aromatická zelenina sa pridáva do mnohých jedál, ktorým...
Cesnakovo – šunkové rolky
Cesnakovo – šunkové rolky: Zmiznú skôr, ako stihnú vychladnúť
Kysnuté cesto potreté nátierkou z masla, čerstvej pažítky a voňavého cesnaku zrolované spolu so šunkou a syrom.
Sójová omáčka
Sójová omáčka nie je iba dochucovadlo: Dôvody, prečo si túto zázračnú surovinu dopriať častejšie! Môžete ňou nahradiť aj soľ
V našej kuchyni používame veľké množstvo byliniek a korenín, ale jedna je predsa len špeciálna. Ktorá to je...
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Cesnak, hoci pre niektorých mimoriadne chutný a je neoddeliteľnou súčasťou takmer každého jedla. V kuchyni ho...
Cesnak obohatí váš pokrm, ale pri jeho spracovaní buďte opatrní. Často robíme túto chybu
Cesnak obohatí váš pokrm, ale pri jeho spracovaní buďte opatrní. Často robíme túto chybu
Bez cesnaku by bola naša kuchyňa chudobnejšia. Táto zelenina jednoznačne obohacuje chuť jedál, a aj keď...