Pridať recept

Pečivo z lístkového cesta s paradajkami

Pečivo z lístkového cesta s paradajkami
Zdroj: varecha-kucharka
30
porcií
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
lístkové cesto
1 konzerva
konzervované paradajky
150 g
mozzarella
100 g
strúhaný syr
trochu
olivový olej
1 KL
tymian
trochu
hladká múka na posypanie dosky

postup

1.
Lístkové cesto vyvaľkáme na pomúčenej doske na hrúbku asi 3 mm, potrieme olivovým olejom. Cesto potom nakrájame na štvorčeky s rozmermi približne 4x4 cm.
 
2.
Paradajky nakrájame na kolieska a na každý štvorček položíme jedno koliesko. Potom posypeme strúhanou mozzarellou, syrom a tymiánom a dáme do vyhriatej rúry piecť pri teplote 180°C 10-15 minút, kým nie je cesto ružové.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Silvestrovské pohostenie
Uložiť, nestratiť! Silvestrovské pohostenie aké nikde inde nenájdete: Originálne slané chuťovky, košíčky, jednohubky, vajíčka a iné recepty, s ktorými zabodujete!
Fantastické chuťovky na silvestrovskú párty. Jednoduché a pritom tak chutné inšpirácie. Máme pre vás recepty...
Plnené pochúťky z lístkového cesta
Plnené pochúťky z lístkového cesta: Perfektné na večeru či k telke
Lístkové cesto v slaných prevedeniach, ktoré vám určite zachutia. A pre tých, ktorí nemajú nadýchané cesto...
Jablka v zupane
Cesto
 Kysnuté, piškótové, linecké, trené, lístkové, či odpaľované cesto. Viete, ktoré ako pripraviť a na akú...
Taliansky dezert Diplomatico
Všetci pýtajú recept: Lístkové cesto a tá najkrémovejšia plnka, talianske DIPLOMATICO je jednoznačný favorit
Tento exkluzívny recept z talianskej kuchyne poteší najmä milovníkov krémových dezertov. Musíte ho jednoznačne vyskúšať.
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
A čo vy? Ochutnávate surové cesto počas vianočného pečenia? Toto je dôvod, prečo by ste tak už nemali robiť!