Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Vynikajúci ryžový šalát

ivet_hrabovska
ivet_hrabovska
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1/2 ks
ľadový šalát
1/2 ks
šalátová uhorka
4 ks
rajčina
4 ks
cherry paradajky
1/2 ks
cibuľa
2 ks
paprika
1 hrnček
ryža
2 PL
uhorková šťava
1 PL
tatárska omáčka
1 KL
bazalka
1 KL
provensálske bylinky
soľ

postup

1.
Cibuľu, papriku, rajčiny, šalát a uhorku nakrájame a vložíme do misy.
3.
Uvaríme ryžu: Jeden hrnček ryže zalejeme dvoma hrnčekmi vody. Keď voda začne vrieť, zjemníme teplotu na minimum a pod uzavretou pokrievkou varíme, kým sa voda nevyparí. Nemiešame!
4.
Vychladenú ryžu potom pridáme k zelenine a premiešame.
6.
Šalát necháme odstáť minimálne 2 hodiny. Chutí vynikajúco!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...
Kvetinové čokoládové cupcakes
Máj v znamení kvetinových dezertov
Máj v znamení kvetinových dezertov
S prichádzajúcimi teplými dňami sa objavuje nespočetné množstvo kvitnúcich rastlín, ktoré mnohým vyčaria úsmev...
smrž
Doviezli ste kôru z obchodu? Možno v nej vyrastie vzácny smrž
Doviezli ste kôru z obchodu? Možno v nej vyrastie vzácny smrž
Huby máme radi. Často kupujeme hlivu, šampiňóny. Pred časom som si ich aj sama pestovala na chodbe. Záhrada nás prvý...