Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Vynikajúci ryžový šalát

ivet_hrabovska
ivet_hrabovska
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1/2 ks
ľadový šalát
1/2 ks
šalátová uhorka
4 ks
rajčina
4 ks
cherry paradajky
1/2 ks
cibuľa
2 ks
paprika
1 hrnček
ryža
2 PL
uhorková šťava
1 PL
tatárska omáčka
1 KL
bazalka
1 KL
provensálske bylinky
soľ

postup

1.
Cibuľu, papriku, rajčiny, šalát a uhorku nakrájame a vložíme do misy.
3.
Uvaríme ryžu: Jeden hrnček ryže zalejeme dvoma hrnčekmi vody. Keď voda začne vrieť, zjemníme teplotu na minimum a pod uzavretou pokrievkou varíme, kým sa voda nevyparí. Nemiešame!
4.
Vychladenú ryžu potom pridáme k zelenine a premiešame.
6.
Šalát necháme odstáť minimálne 2 hodiny. Chutí vynikajúco!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...