Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Boloňské špagety s tuniakom

hanus_prg
hanus_prg
1
porcia
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
špagety
1 konzerva
tuniak v rastlinnom oleji
170 g
boloňská omáčka
1 ks
cibuľa
soľ
olej

postup

1.
Cibuľu nakrájame na malú kocky a osmažíme na 1 lyžici oleja do zlatista.
3.
Medzitým, ako sa cibuľka smaží, uvaríme si v osolenej vode cestoviny "Al dente". Po 7. minútach cestoviny scedíme.
4.
K uvareným cestovinám pridáme omáčku, tuniaka a cibuľu. Všetko spolu premiešame a ihneď podávame. Omáčku môžeme pred vmiešaním do cestovín krátko ohriať na panvici alebo v mikrovlnke, cestoviny tak budú dlhšie teplé.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
miro7490
19.6.2013 16:09 | |
+7 -1
Sorry, ale toto je ohavnosť (n)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.
Domáceho perníkové korenie
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vôňa perníkov alebo medovníkov neodmysliteľne patrí k Vianociam a čarovnej atmosfére, ktorú so sebou vianočné sviatky...
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov, môžeme si ju...