Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Obrátené pšenové muffiny bez cukru

hanus_prg
hanus_prg
12
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
pšeno
250 g
sójové mlieko
150 g
kokos
100 g
sušené ovocie

postup

2.
Do vriacej vody (750 ml) vložíme pšeno a necháme variť, pokým voda nezmizne.
5.
Ku zmesi prilejeme mlieko (v prípade sušeného sójového nápoja rozmiešame cca 7 PL v 230 ml vody).
8.
Cesto plníme do pripravených formičiek na muffiny, na každú porciu 2 PL.
10.
Po upečení ich necháme vychladnúť, prikryjeme alobalom a dáme na noc do chladničky.
11.
Po stuhnutí muffiny vyklopíme, každý kus ozdobíme lyžičkou ľubovoľného džemu a postrúhanou horkou čokoládou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...