Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Obrátené pšenové muffiny bez cukru

hanus_prg
hanus_prg
12
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
pšeno
250 g
sójové mlieko
150 g
kokos
100 g
sušené ovocie

postup

2.
Do vriacej vody (750 ml) vložíme pšeno a necháme variť, pokým voda nezmizne.
5.
Ku zmesi prilejeme mlieko (v prípade sušeného sójového nápoja rozmiešame cca 7 PL v 230 ml vody).
8.
Cesto plníme do pripravených formičiek na muffiny, na každú porciu 2 PL.
10.
Po upečení ich necháme vychladnúť, prikryjeme alobalom a dáme na noc do chladničky.
11.
Po stuhnutí muffiny vyklopíme, každý kus ozdobíme lyžičkou ľubovoľného džemu a postrúhanou horkou čokoládou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...