FOTORECEPT: Obrátené pšenové muffiny bez cukru
12
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
pšeno
250
g
sójové mlieko
150
g
kokos
100
g
sušené ovocie
postup
1.
Sušené ovocie si nakrájame na malé kúsky.
2.
Do vriacej vody (750 ml) vložíme pšeno a necháme variť, pokým voda nezmizne.
3.
Uvarené pšeno dáme do väčšej misky.
5.
Ku zmesi prilejeme mlieko (v prípade sušeného sójového nápoja rozmiešame cca 7 PL v 230 ml vody).
6.
Všetko spolu rozmixujeme na kašu.
8.
Cesto plníme do pripravených formičiek na muffiny, na každú porciu 2 PL.
9.
Muffiny dáme do rúry zapiecť na 170 stupňov 25 min.
10.
Po upečení ich necháme vychladnúť, prikryjeme alobalom a dáme na noc do chladničky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.