Pridať recept

Singapurské cestoviny

ingrediencie

špagety
100 g
huby
1 ks
červená paprika
1 ks
žltá paprika
špargľa
brokolica
25 g
kešu oriešky
1 ks
cesnaku
1 PL
sójová omáčka
3 PL
vínny ocot
zázvor

postup

Uvarte cestoviny. Brokolicu a špargľu povarte tak, aby sa nerozvarili a ostali krehké. Na panvici rozohrejte trochu oleja, pridajte roztlačený cesnak a očistené huby. Prudko ohrievajte 2-3 minúty, potom vyberte a pridajte k pokrájanej paprike, špargli a brokolici. Na panvicu dajte vinný ocot, sójovú omáčku, zázvor a prehrejte. Napokon zľahka opražte oriešky a pridajte k zelenine. Zeleninu zmiešajte s cestovinami a dresingom a podávajte.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Vedeli ste, že ohriate zemiaky majú menej kalórií!
Vedeli ste, že ohriate zemiaky majú menej kalórií?
Tušíte, prečo sa oplatí jesť zemiaky či ryžu až na druhý deň? Odpoveď vás prekvapí!
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...
Špagety
Ohrievané cestoviny ako čerstvo uvarené! S týmito trikmi opäť premeníte studené cestoviny a omáčky na horúcu delikatesu
Zvyšky včera uvarených cestovín môžu chutiť rovnako dobre, ako pri prvom servírovaní. Stačí sa len naučiť,...
Nevylievajte vodu z cestovín
Aj vy ju vylievate? 10 perfektných tipov, ako využiť vodu z cestovín, o týchto ste určite ešte nepočuli
Tušíte, na čo všetko sa dá ešte použiť voda z cestovín? Z týchto tipov budete určite prekvapení!
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Varenie cestovín je jednou z najjednoduchších úloh v kuchyni. Aj napriek tomu sa však pravdepodobne nenájde...