Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Mliečna natural ryža

hanus_prg
hanus_prg
3
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
natural ryža
750 ml
voda
1 PL
stévia
250 ml
sójové mlieko
2 PL
mletá škorica
1 PL
ľanové semienka
2 PL
slnečnicové semienko

postup

2.
Na panvici alebo hrnci privedieme k varu 750 ml vody. Do vriacej vody dáme ryžu a varíme na miernom plameni 30 min., pokým sa voda nevyparí. Pridáme 1 PL stévie.
3.
Po 30-tich minútach prilejeme k ryži mlieko a varíme ešte 5 min. Dochutíme škoricou.
4.
Ryža sa sfarbí pekne dohneda, mlieko se jemne odparí a vznikne nám vláčna ryžová kaša.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...