Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Mliečna natural ryža

hanus_prg
hanus_prg
3
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
natural ryža
750 ml
voda
1 PL
stévia
250 ml
sójové mlieko
2 PL
mletá škorica
1 PL
ľanové semienka
2 PL
slnečnicové semienko

postup

2.
Na panvici alebo hrnci privedieme k varu 750 ml vody. Do vriacej vody dáme ryžu a varíme na miernom plameni 30 min., pokým sa voda nevyparí. Pridáme 1 PL stévie.
3.
Po 30-tich minútach prilejeme k ryži mlieko a varíme ešte 5 min. Dochutíme škoricou.
4.
Ryža sa sfarbí pekne dohneda, mlieko se jemne odparí a vznikne nám vláčna ryžová kaša.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...