Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Mliečna natural ryža

hanus_prg
hanus_prg
3
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
natural ryža
750 ml
voda
1 PL
stévia
250 ml
sójové mlieko
2 PL
mletá škorica
1 PL
ľanové semienka
2 PL
slnečnicové semienko

postup

2.
Na panvici alebo hrnci privedieme k varu 750 ml vody. Do vriacej vody dáme ryžu a varíme na miernom plameni 30 min., pokým sa voda nevyparí. Pridáme 1 PL stévie.
3.
Po 30-tich minútach prilejeme k ryži mlieko a varíme ešte 5 min. Dochutíme škoricou.
4.
Ryža sa sfarbí pekne dohneda, mlieko se jemne odparí a vznikne nám vláčna ryžová kaša.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...