Pridať recept

Pudingovo-piškótový koláč

ingrediencie

250 dkg
práškový cukor
250 dkg
palmarín
3 PL
mlieko
2 PL
maizena
1 ks
bb puding
1 ks
vajce
kakao
orechy
podlhovasté piškóty

postup

Dáme variť práškový cukor, palmarin, mlieko a maizenu. Po rozpustení a zhustnutí pridáme 1 BB puding, 1 vajce, trocha kakaa a mletých orechov alebo strúhanky. Dobre premiešame a keď zmes začne vrieť, nalejeme ju do formy na srnčí chrbát, ktorú sme vopred vymastili a vysypali strúhankou. Dávame striedavo 1 vrstvu pudingu a 1 vrstvu dlhých piškót. Opakujeme asi 3-krát. Končíme pudingovou vrstvou a posypeme mletými orechami. Necháme v chlade stuhnúť, potom vyklopíme a krájame na rezy.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať