Pridať recept

Misa vločiek s ovocím

ingrediencie

3 PL
ovsené vločky
3 PL
voda
1 ks
jablko
1 PL
mleté orechy
1 PL
med
1/2 ks
citrón

postup

1.
Večer pred prípravou namočíme ovsené vločky do vlažnej vody a necháme na noc zmäknúť.
 
2.
Jablko nakrájame nadrobno a zmiešame ho s vločkami, pridáme mleté orechy a med. Pokvapkáme šťavou z citróna. Okrem jablka môžeme použiť akékoľvek iné ovocie.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Zdravá superpotravina, ALE! Existuje dôvod, prečo by ste mali dať ruky preč od ovsených vločiek
Zdravá superpotravina, ALE! Existuje dôvod, prečo by ste mali dať ruky preč od ovsených vločiek
Ovsené vločky patria k zdravým a mimoriadne obľúbeným potravinám, ale určite sa však nájde zopár z vás,...
Vlašské orechy pomáhajú znižovať hladinu cholesterolu či riziko infarktu. Tušíte, kto by ich mal jesť
Vlašské orechy pomáhajú znižovať hladinu cholesterolu či riziko infarktu. Tušíte, kto by ich mal jesť najčastejšie? Odborníci radia
Orechy patria medzi top potraviny, ktoré sa v našich domácnostiach nachádzajú počas celého roka. Okrem toho,...
Čo dokážu medové orechy?
Medové orechy sú skutočnou superpotravinou: Ak ich budete jesť pravidelne, môžete očakávať toto
Vedeli ste, že: med a vlašské orechy sú účinné aj samostatne, spoločne však dokážu zázraky?
Sú ovsené vločky naozaj nezdravé? Odborník na výživu vysvetľuje
Sú ovsené vločky naozaj nezdravé? Odborník na výživu vysvetľuje
Ovsené vločky sa už dlho považujú za superpotravinu par excellence. Na sociálnych sieťach sa teraz zrazu...
Superpotravina, ALE! Čo sa stane, keď budete každý deň raňajkovať ovsené vločky?
Superpotravina, ALE! Čo sa stane, keď budete každý deň raňajkovať ovsené vločky?
Raňajkujete ovsené vločky každý deň? Potom by ste mali o tomto vedieť.
Nikdy to nerobte pri príprave ovsenej kaše! Zničíte tým jej výživovú hodnotu
Nikdy to nerobte pri príprave ovsenej kaše! Zničíte tým jej výživovú hodnotu
Ovsená kaša je jednou z najzdravších potravín, ktoré si môžete vybrať na raňajky. Je to vďaka vláknine...