Pridať recept

Tekvicový prívarok s pečenou klobásou

ingrediencie

400 g
očistená tekvica
200 ml
smotana na varenie
50 g
olej
2 PL
hladká múka
1 PL
ocot
1 KL
soľ,korenie ml

postup

1.
Očistenú tekvicu postrúhame na hrubšom strúhadle a posolíme.
Tekvicový prívarok s pečenou klobásou
Tekvicový prívarok s pečenou klobásou
Zdroj: damisa
 
2.
Na oleji urobíme zápražku s múky, pridáme tekvicu premiešame, pridáme smotanu a spolu prevaríme, tekvica je zachvíľu uvarená. Dochutíme octom a okoreníme/kto má rád môže dať aj trochu kôpru/. Podávame s pečenou klobásou a varenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
5 tekvíc, ktoré by ste mali poznať: Takto si vždy vyberiete tú najlepšiu
Jeseň udrela naplno a spolu s ňou prišla aj chuť na horúce polievky, prívarky ale aj sýtejšie múčniky...
TOP
10 receptov na obľúbené tradičné prívarky: Výborné recepty pre celú rodinu, hotové do pol hodiny!
10 receptov na obľúbené tradičné prívarky: Výborné recepty pre celú rodinu, hotové do pol hodiny!
Uložiť, nestratiť! Zbierka najobľúbenejších receptov na domáce prívarky ako od babičky.
Tekvicové tipy
Domáce recepty na zaváranú tekvicu: Na tieto nedáme dopustiť!
Jeseň sa nesie v znamení skladovania plodín z úrody, ktoré nám majú vydržať aj počas celej zimy. Naši...
Domáce klobásky
Domáce klobásky – poradíme vám, ako ich pripravíte aj u vás doma!
Poctivé, domáce, najlepšie! Takto si ich môžete pripraviť aj vy.
Frankfurtské párky
Máte radi párky? Toto je spôsob, ako ich pripraviť najlepšie a navyše bezpečne!
Varenie obľúbenej raňajkovej pochúťky môže byť karcinogénne. Ako pripraviť párky najlepšie?
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Vyberiete klobásu z chladničky a chystáte sa ju nakrájať, keď si všimnete biely povlak na jej povrchu. Čo...