Pridať recept

Pikantné grilované rebierka

ingrediencie

500 g
bravčové rebierko
125 ml
olej
2 PL
chilli omáčka
1 PL
mleté čierne korenie
soľ
1 ks
chilli paprika
1 ks
zelená chilli paprička

postup

Zmiešame olej s chilli omáčkou, soľou a korením. Rozpolíme chilli papričky a odtránime jadierka. Papričky umyjeme a nakrájame na tenké pásiky, potom nasypeme do omáčky. Rebierka rozkrájame na jednotlivé kosti a potrieme omáčkou, uložímena hodinu do chladničky marinovať. Potom mäso vyberieme, položíme na mriežku a ugrilujeme dochrumkava. Dobrú chuť!
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Viete ako pripraviť omáčku z výpeku?
Vždy, keď upečiete mäsko, nezabudnite na rýchlu a fantastickú omáčku z výpeku.
Výborné omáčky na cestoviny
5x chutné smotanové cestoviny na rýchlu večeru
Cestoviny a smotana v piatich jednoduchých receptoch, ktoré potešia celú rodinku.
Najslávnejšie dresingy
Najslávnejšie dresingy: Jednoduché recepty, ktoré sa hodia ku všetkému
Na grilovačku si radi pribalíme aj nejakú zaujímavú omáčku, ktorá výborne dochutí pečené mäso alebo...
Hovädzie v delikátnych omáčkach 7x inak
7x hovädzie v delikátnych omáčkach: Na sviatočný obed i všedný deň
Vynikajúce tradičné i menej známe hovädzie recepty, v ktorých šťavnaté mäso dopĺňajú chutné a bohaté omáčky.
Bešamel
Už žiadne hrudky! Omáčka vždy krásne jemná a krémová: Tento jeden TRIK funguje vždy a na všetky omáčky + recepty
Omáčky milujeme na všetky spôsoby a radi ich pripravujeme k mäsu, rybám a najmä do cestovín. Viete, ako však...
Znojemská omáčka s morčacími plátkami
Morčacie plátky na kyslých uhorkách a párkoch: Delikátna znojemská omáčka
Známy recept je stelesnením rýchleho, a pritom delikátneho jedla.