Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové medajlónky na hubách.

jojkabrecova
jojkabrecova
4
porcie
75
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

400 g
bravčové karé bez kosti
250 g
šampiňóny
250 ml
sladká smotana
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnak
hubové korenie, sušená alebo čerstvá pažitka, olej na vyprážanie

postup

V panvici si z prudka opečieme mäso, nakrájané na plátky, osolené a okorenené. Odložíme nabok. Do výpeku pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, predlačený cesnak, hubové korenie, celé očistené huby, podlejeme vodou pridáme mäso a udusíme do mäkka. Nakoniec mäso vyberieme pridáme smotanu, necháme prevrieť, znovu dáme mäso navrch, posypeme pažítkou a podávame, napr. s cestovinami.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...