Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové medajlónky na hubách.

jojkabrecova
jojkabrecova
4
porcie
75
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

400 g
bravčové karé bez kosti
250 g
šampiňóny
250 ml
sladká smotana
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnak
hubové korenie, sušená alebo čerstvá pažitka, olej na vyprážanie

postup

V panvici si z prudka opečieme mäso, nakrájané na plátky, osolené a okorenené. Odložíme nabok. Do výpeku pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, predlačený cesnak, hubové korenie, celé očistené huby, podlejeme vodou pridáme mäso a udusíme do mäkka. Nakoniec mäso vyberieme pridáme smotanu, necháme prevrieť, znovu dáme mäso navrch, posypeme pažítkou a podávame, napr. s cestovinami.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.
Domáceho perníkové korenie
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vôňa perníkov alebo medovníkov neodmysliteľne patrí k Vianociam a čarovnej atmosfére, ktorú so sebou vianočné sviatky...
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov, môžeme si ju...