Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info
Vašich
25232
receptov

Bravčové medajlónky na hubách.

Suroviny na 4 porcie:

  • 400 g bravčové karé bez kosti
  • 250 g šampiňóny
  • 250 ml sladká smotana
  • 1 ks cibuľa
  • 2 strúčiky cesnak
  • hubové korenie, sušená alebo čerstvá pažitka, olej na vyprážanie
  • Čas prípravy: + min.
Prepočítať na porcie

Postup receptu:

  • V panvici si z prudka opečieme mäso, nakrájané na plátky, osolené a okorenené. Odložíme nabok. Do výpeku pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, predlačený cesnak, hubové korenie, celé očistené huby, podlejeme vodou pridáme mäso a udusíme do mäkka. Nakoniec mäso vyberieme pridáme smotanu, necháme prevrieť, znovu dáme mäso navrch, posypeme pažítkou a podávame, napr. s cestovinami.
Ohodnoť recept
  • Hodnotenie: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tlačiť recept
80 100 4

Podobné recepty

Diskusia k receptu

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu Bravčové medajlónky na hubách..

Kým skončíte s varením, prečítajte si:

Ďalšie recepty

Bravčová panenka s hríbovou omáčkou

Panenku si umyjeme a nakrájame na kúsky. Každý kúsok osolíme a okoreníme a necháme chvíľu postáť. Na rozpálenom oleji prudko opečieme mäso z každej strany.. Zemiaky očistíme a nakrájame...

Recept od: katik030 katik030

Fotorecept: Bravčové mäso s hubami v tlakovom hrnci

Odhodlala som sa vytiahnuť z kúta skrinky tlakový hrniec :) A priznám sa, dochádzam mu na chuť, mäso za chvíľu lahodne mäkké a zemiaky v kuchte hotové za 4 minúty. Úspora času úžasná.

Recept od: Vendelincok Vendelincok

Fotorecept: Bravčové karé s chrumkavou orechovou kôrkou

Doporučujem použiť na tento recept bravčové karé podlhovastého tvaru, orechová kôrka bude tenšia a lepšie prepečená. Bohužiaľ v obchode iný tvar mäsa nemali, ale i tak som si poradila, uvidíte...

Recept od: hanus_prg hanus_prg

Forecept: Bravčové kotlety v hubovej omáčke

Výborné mäsko s omáčkou.

Recept od: dorisa dorisa

Plackové kung pao

Mäso naklepeme a nakrájame na malé kocky a pridáme všetky ostatné ingrediencie. Necháme postáť cez noc a potom môžme vyprážať na troche oleja malé placky z obidvoch strán. Podávame s ryžou, zemiakmi...

Recept od: janaskucerova janaskucerova

Fotorecept: Bravčové karé v marináde z paradajok a cesnaku

Výborná marináda na mäsko na grile, alebo na panvičku

Recept od: milan0103 milan0103

Plnený marinovaný závitok

Tento recept sme si veľmi oblúbili. Je jednoduchý a chlapov určite poteší

Recept od: kaTuska266 kaTuska266

Bravčové ragú

Osolené a okorenené mäso opečieme zo všetkých strán na masti, podlejeme vodou a pridáme niekoľko kvapiek worchestrovej omáčky.. Polomäkké mäso rozkrájame na kúsky, pridáme celé malé cibuľky...

Recept od: kulinar1 kulinar1

Fotorecept: Bravčové karé so šampiňónovo-cibuľovou omáčkou

Mäso umyjeme a z každej strany osolíme. Na marinádu zmiešame v pohári horčicu, olej, tymián a pretlačený cesnak.. Marinádou potrieme mäso zo všetkých strán.. Mäso sprudka opečieme na suchej panvici...

Recept od: kucharka26 kucharka26

Hríbový stroganov

Mäso nakrájame na kocky alebo rezance, okoreníme a necháme chvíľu odležať. Cibuľku orestujeme na oleji dohneda, mäso poprášime múkou orestujeme na cibuľke. Pridáme pretlak, zalejeme vodou a dusíme...

Recept od: 7.nika7 7.nika7
Viac podobných receptov nájdete v kategóriách: Huby, Mäso a hydina

Najobľúbenejšie témy:

Dobruchut | Kontakt | Pravidlá | Reklama | Kariéra v Azete | Pripomienky | Na stiahnutie | Cookies

© Azet.sk a.s. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich
prevádzkovateľ portálu. Spravodajská licencia vyhradená.

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×