Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Bravčové medajlónky na hubách.

jojkabrecova
jojkabrecova
4
porcie
75
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

400 g
bravčové karé bez kosti
250 g
šampiňóny
250 ml
sladká smotana
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnak
hubové korenie, sušená alebo čerstvá pažitka, olej na vyprážanie

postup

V panvici si z prudka opečieme mäso, nakrájané na plátky, osolené a okorenené. Odložíme nabok. Do výpeku pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, predlačený cesnak, hubové korenie, celé očistené huby, podlejeme vodou pridáme mäso a udusíme do mäkka. Nakoniec mäso vyberieme pridáme smotanu, necháme prevrieť, znovu dáme mäso navrch, posypeme pažítkou a podávame, napr. s cestovinami.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...