Pridať recept

Bravčové mäso na štave

ingrediencie

400 g
bravčové karé
150 g
mrkva
100 g
petržlen
50 g
zeler
1 ks
cibuľa
50 g
petržlenová vňať
soľ, korenie, solamyl, olej

postup

Mäso umyjeme a nakrájame na malé kocky. Na oleji si speníme cibuľku, pridáme mäso a osmahneme. Podlejeme vodou a dusíme asi 20 minút. Zeleninu si očistíme na krájame na kocky a koliečka, pridáme k mäsu, so soľou, korením, vňatou a udusíme do mäkka. Podávame napr. so zemiakovou knedlou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
TOP
Najlepší výber: 40 receptov na prípravu bravčového karé. A nie sú to rezne!
Už hľadať nemusíte, toto je najlepší výber! 40 chutných receptov na prípravu bravčového karé
Inšpirujte sa našim výberom najchutnejších spôsobov, ako pripraviť bravčové karé.
Srbské rebierko
Rúru nezapínam, toto je najchutnejšie mäsko z jedného hrnca: Geniálne SRBSKÉ REBIERKO nemá konkurenciu, stačí jeden pohár a celá rodina sýta
Hľadáte inšpiráciu, čo dnes uvariť? Máme pre vás skvelý chutný recept, ktorý si vždy celá rodina pochvaľuje.