Pridať recept

Slovenský bryndzový koláč

4
porcie
75
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
bryndza
1 ks
lístkové cesto
200 g
oravská slanina
4 ks
vajce
1 ks
kyslá smotana
pažitka
bylinková soľ
korenie

postup

1.

Vajcia, bryndzu, kyslú smotanu premiešame a ochutíme soľou a korením. 

 
2.

Lístkové cesto rozvaľkáme do kruhu a vložíme do formy. 

3.

Na cesto vylejeme bryndzovú zmes, posypeme slaninou narezanou na kocky a pažítkou. 

4.

Pečieme asi 30 minút pri 200°C.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
brilantfashion
5.9.2019 12:46 | |
+1 -4
Robila som ho už 2x,dnes znovu-je fantastický
zdenkacechova
4.11.2015 18:33 | |
+18 -14
robila som to,je vyborny aj bryndzu tam dobre citit
Anonymný nick
26.5.2015 21:26 | |
+17 -36
popravde nič moc :-( pizzové cesto je omnoho lepšie a vajcia v tom tiež zabíjajú chuť bryndze, škoda
Podobné články
Bryndzové halušky
Bryndzové halušky: Extra chutné s májovou bryndzou
Každý má svoj recept na tie zaručene pravé bryndzové halušky. Všetky sú však zaručene najchutnejšie...
Demikát
Čo tak dať si demikát? Jedinečná a rýchla slovenská polievka
Demikát je typicky slovenskou odpoveďou na bohaté a krémové zemiakovo-syrové polievky.
Fotorecept: Hubník - hubový koláč
3 skvelé recepty na voňavé hubové koláče
Boli ste na hubách? A už ste prejedený hubovej polievky, či vysmážaných bedlí? Upečte si chutný hubový koláč.
Bryndzov polievka
Tip na nedeľný obed: Obaľovaná sviečkovica
Bryndzová polievkaSuroviny:    bryndza    soľ    zemiaky    hladká múka    vajceDáme si variť...
Vajicko bryndza natierka s ligurcekom
Skvelá raňajková nátierka z bryndze a vajíčka od Henriety
Tentokrát pre vás Henrieta pripravila výbornú zdravú nátierku z bryndze a vajíčka.
Špenát je super! Zelená nátierka pre vaše zdravie
Špenát vykupujem na trhoch vo veľkom. Čerstvé listy chrúmem k polievkam, k obedu len tak. Tuhá a krásna...