Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Plnené kuracie krídla pečené v remoske

eruska25
eruska25
2
porcie
85
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
kuracie krídla
2 ks
rožok
1 ks
vajce
1 dl
mlieko
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
petržlenová vňať
trochu
majoránka

postup

1.
Rožok natrháme na kúsky (nekrájame, lepšie sa vsakuje mlieko). Zalejeme mliekom, koľko vsiakne, pridáme vajce, soľ, korenie, majoránku a petržlenovú vňať, zamiešame.
2.
Pripravíme si krídelká. Letky môžeme odrezať, ale nemusíme. Pri kosti z vnútornej strany narežeme a urobíme ukazovákom kapsičku veľkú, ako sa len dá. Naplníme plnkou, zašijeme dvoma stehmi, posypeme korením na pečené kurča, dáme do remosky, podlejeme vodou a pečieme asi 45 minút.
3.
Krídelká chutia s dusenou ryžou alebo opekanými zemiakmi.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...