Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Plnené kuracie krídla pečené v remoske

eruska25
eruska25
2
porcie
85
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
kuracie krídla
2 ks
rožok
1 ks
vajce
1 dl
mlieko
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
petržlenová vňať
trochu
majoránka

postup

1.
Rožok natrháme na kúsky (nekrájame, lepšie sa vsakuje mlieko). Zalejeme mliekom, koľko vsiakne, pridáme vajce, soľ, korenie, majoránku a petržlenovú vňať, zamiešame.
2.
Pripravíme si krídelká. Letky môžeme odrezať, ale nemusíme. Pri kosti z vnútornej strany narežeme a urobíme ukazovákom kapsičku veľkú, ako sa len dá. Naplníme plnkou, zašijeme dvoma stehmi, posypeme korením na pečené kurča, dáme do remosky, podlejeme vodou a pečieme asi 45 minút.
3.
Krídelká chutia s dusenou ryžou alebo opekanými zemiakmi.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...