Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Plnené kuracie krídla pečené v remoske

eruska25
eruska25
2
porcie
85
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
kuracie krídla
2 ks
rožok
1 ks
vajce
1 dl
mlieko
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
petržlenová vňať
trochu
majoránka

postup

1.
Rožok natrháme na kúsky (nekrájame, lepšie sa vsakuje mlieko). Zalejeme mliekom, koľko vsiakne, pridáme vajce, soľ, korenie, majoránku a petržlenovú vňať, zamiešame.
2.
Pripravíme si krídelká. Letky môžeme odrezať, ale nemusíme. Pri kosti z vnútornej strany narežeme a urobíme ukazovákom kapsičku veľkú, ako sa len dá. Naplníme plnkou, zašijeme dvoma stehmi, posypeme korením na pečené kurča, dáme do remosky, podlejeme vodou a pečieme asi 45 minút.
3.
Krídelká chutia s dusenou ryžou alebo opekanými zemiakmi.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...