FOTORECEPT: Topľanské medové rezy
stredná
náročnosť
ingrediencie
Cesto
500
g
hladká múka
150
g
cukor
3
ks
vajce
2
PL
med
1
KL
sóda bikarbóna
50
g
maslo
slivkový lekvár
Krém
500
ml
mlieko
2
ks
Zlatý klas
1
ks
vanilkový cukor
150
g
cukor
250
g
Hera
postup
2.
Cesto rozdelíme na 4 časti, každú z nich rozvaľkáme a upečieme na obrátenej strane plechu pri teplote 180 stupňov 5-6 min.
3.
Z mlieka, zlatých klasov, cukru a vanilkového cukru uvaríme hustý puding.
4.
Do vychladnutého pudingu pridáme maslo a vyšľaháme krém.
5.
Prvý plát cesta natrieme krémom, prikryjeme druhým plátom, potrieme lekvárom, prikryjeme tretím plátom, natrieme krém, navrh dáme posledný plát cesta a vrch potrieme zbytkom plnky.
6.
Hotový zákusok zaťažíme aspoň na 3 hodiny a potom polejeme čokoládovou polevou a posypeme kokosom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.