Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tvarohovo-čučoriedkový zákusok

hanus_prg
hanus_prg
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
lístkové cesto

Tvarohová plnka

3 ks
Zlatý klas
200 ml
mlieko
500 g
mäkký tvaroh
100 ml
olej
4 ks
vaječný žĺtok
6 PL
cukor
1 ks
vanilkový cukor
detské piškóty
čučoriedkový kompót

Bielkový sneh

4 ks
vaječný bielok
4 PL
cukor

postup

1.
Lístkové cesto rozvaľkáme a prenesieme na plech potretý vodou.
2.
Zo všetkých surovín na tvarohovú plnku vymiešame vláčnu zmes.
4.
Navrch poukladáme rovnomerne piškóty a čučoriedkový kompót. Pečieme pri teplote 200 stupňov 25 min.
5.
Z bielkov a cukru vyšľaháme tuhý sneh, ktorý rovnomerne rozotrieme na takmer upečený koláč. Dopečieme ešte ďalších 10 minút.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
denisa12363
6.9.2013 19:02 | |
+0 -0
Zajtra sa pecie hm...mnam (y)
mama1963
5.9.2013 16:06 | |
+2 -0
Piekla som ho už viackrát, je dobrý, práve ten tvaroh je výborný, zákusok nie je veľmi sladký, je osviežujúci !
9JanUshQa9
5.9.2013 11:36 | |
+5 -1
Nielen vyzera vyborne , ale aj vyborne chuti . :)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...