Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tvarohovo-čučoriedkový zákusok

hanus_prg
hanus_prg
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
lístkové cesto

Tvarohová plnka

3 ks
Zlatý klas
200 ml
mlieko
500 g
mäkký tvaroh
100 ml
olej
4 ks
vaječný žĺtok
6 PL
cukor
1 ks
vanilkový cukor
detské piškóty
čučoriedkový kompót

Bielkový sneh

4 ks
vaječný bielok
4 PL
cukor

postup

1.
Lístkové cesto rozvaľkáme a prenesieme na plech potretý vodou.
2.
Zo všetkých surovín na tvarohovú plnku vymiešame vláčnu zmes.
4.
Navrch poukladáme rovnomerne piškóty a čučoriedkový kompót. Pečieme pri teplote 200 stupňov 25 min.
5.
Z bielkov a cukru vyšľaháme tuhý sneh, ktorý rovnomerne rozotrieme na takmer upečený koláč. Dopečieme ešte ďalších 10 minút.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
denisa12363
6.9.2013 19:02 | |
+0 -0
Zajtra sa pecie hm...mnam (y)
mama1963
5.9.2013 16:06 | |
+2 -0
Piekla som ho už viackrát, je dobrý, práve ten tvaroh je výborný, zákusok nie je veľmi sladký, je osviežujúci !
9JanUshQa9
5.9.2013 11:36 | |
+5 -1
Nielen vyzera vyborne , ale aj vyborne chuti . :)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...