Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tvarohovo-čučoriedkový zákusok

hanus_prg
hanus_prg
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
lístkové cesto

Tvarohová plnka

3 ks
Zlatý klas
200 ml
mlieko
500 g
mäkký tvaroh
100 ml
olej
4 ks
vaječný žĺtok
6 PL
cukor
1 ks
vanilkový cukor
detské piškóty
čučoriedkový kompót

Bielkový sneh

4 ks
vaječný bielok
4 PL
cukor

postup

1.
Lístkové cesto rozvaľkáme a prenesieme na plech potretý vodou.
2.
Zo všetkých surovín na tvarohovú plnku vymiešame vláčnu zmes.
4.
Navrch poukladáme rovnomerne piškóty a čučoriedkový kompót. Pečieme pri teplote 200 stupňov 25 min.
5.
Z bielkov a cukru vyšľaháme tuhý sneh, ktorý rovnomerne rozotrieme na takmer upečený koláč. Dopečieme ešte ďalších 10 minút.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
denisa12363
6.9.2013 19:02 | |
+0 -0
Zajtra sa pecie hm...mnam (y)
mama1963
5.9.2013 16:06 | |
+2 -0
Piekla som ho už viackrát, je dobrý, práve ten tvaroh je výborný, zákusok nie je veľmi sladký, je osviežujúci !
9JanUshQa9
5.9.2013 11:36 | |
+5 -1
Nielen vyzera vyborne , ale aj vyborne chuti . :)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...