Pridať recept

Pestré ražničí z párkov

2
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
obyčajné párky
2 ks
teľacie párky
8 plátkov
oravská slanina
1 ks
cibuľa
1 ks
červená paprika
8 ks
šampiňóny
4 ks
kukurica

postup

1.
Párky pokrájame na väčšie kúsky, cibuľu na hrubé kúsky a papriku na väčšie štvorce. Na kovové ihlice alebo špajdle striedavo napichujeme všetky suroviny, aby sme vytvorili ražničí s čo najpestrejším vzhľadom.
 
2.
Pripravené ražničí potrieme olejom a upečieme v rúre alebo na grile. Podávame s horčicou, kečupom a chlebom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať